Foto: Tanjug

Fudbaleri Srbije nastavljaju kvalifikacije za odlazak na Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj, a prva napredna prepreka izabranicima Dragana Stojkovića Piksija biće sutra (20.45) reprezentacija Mađarske. Selektor je među „olrove“ pozvao oprobane snage uveren da će upisati tri boda, kao i tri dana kasnije na gostovanju Litvaniji.

– Što se tiče pripreme utakmice, vrlo sam zadovoljan šta sam video. Izuzetna motivisanost i raspoloženje i to mi mnogo znači. Svi su došli sa osmehom i najviše me raduje da nema više povređenih, pored onih za koje smo to već rekli – rekao je na početku izlaganja Piksi, pa nastavio odmah o meču sa Mađarskom:

 

 

– Treneri obično kažu da je utakmica veoma važna, izazovna… Znamo važnost utakmice i kako će Mađarska igrati, to ne znam, to ćete morati da pitate Marka Rosija, ali znam kako će Srbija igrati. Trudiću se da pripremim naš tim najbolje što je moguće za sledeći izazov. Mi imamo poštovanje za njih, enorman napredak u igri i rezultatima prethodnih godina, što je dobro za njih.