21/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

PLJUNULA PA POLIZALA! Maja Marinković promenila ploču o Filipu Caru – ISPLIVALI DOKAZI DA JE SVE BILA LAŽ!

INFO

Već neko vreme traje medijsko prepucavanje nekadašnjih partnera Maje Marinković i Filipa Cara, koji jedno drugo optužuju za iniciranje njihovog kontakta, a nedavno je superfinalistkinja „Elite“ otkrila nove detalje njihovog turbulentnog odnosa.

Foto: facebook.com/Zadruga – Pink.rs

Filip Car

– Nastavlja se tradicija. On je neko ko mene bespotrebno proziva, ja dečka ne komentarišem kao ni njegovu izabranicu. Poželela sam im svu sreću kada su dobili bebu, međutim, očigledno im fali medijska pažnja i reklama preko mene, tako da se zaista neću pecati na te stvari, to je moja prošlostUvek smo bili povezani i verujem da ne može da se pomiri sa činjenicom da je to prošlost, tu će i ostati. Iz kompleksa i sujete ima potrebu da se dokazuje. On mene sada pljuje na TikToku, ja pozivam ljude da ga giftuju. Za to vreme ja kupujem stanove i bavim se svojim životom. O bivšima sve najlepše, ipak ću ostati dama i neću se baviti praznim pričama – zaključila je Maja za emisiju „Ekskluzivno“.

Maja je ovim želela da unizi Cara i objasni kako ona vodi ozbiljan posao, a na iznađenje mnogih, osvanuo je i njen profil na pomenutoj društvenoj mreži, što je fanove veoma začudilo, s obzirom da je ovo pre samo nekoliko nedelja izjavila.

Foto: Instagram.com/tweety_o_eliti

Objava o Maji Marinković

– Evo ga novi kolačić: tap, tap, šer… pa zar ne reče Majada su tamo prosjaci i da je to mizerno za nju, ona ima lovu, kupuje stanove. Ostali prose nešto… stav i Maja istina – glasi objava na pomenutoj društvenoj mreži.

Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera više se ne odvajaju, a sada su odlučili da fanove obraduju novim snimkom na Jutjub kanalu, koji su tek pokrenuli. Naime, oni su snimali vlog sa putovanja u Selce, a ono što je svima zapalo za oko jeste ime njihovog kanala. Kako se zovu „Maja i Stanislav Krofak“, mnogi su se zapitali da li je Marinkovićeva već spremna da zameni svoje prezime i stane na ludi kamen, što nije isključeno, s obzirom da ju je Krofak već odveo u Zagreb i upoznao sa porodicom.

BONUS VIDEO: