08/06/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

PLASIRAJU LAŽI KAKO BI DESTABILIZOVALI SRBIJU: Dačić nije napustio sednicu, SPS dolazi na skup 26. maja

PLASIRAJU LAŽI KAKO BI DESTABILIZOVALI SRBIJU: Dačić nije napustio sednicu, SPS dolazi na skup 26. maja

Dačić napustio sednicu vlade, SPS neće na miting 26. maja, lažne su vesti plasirane u tajkunskim medijima, objavljene u tekstu na portalu Danas.

To da je ova vest obična „patka“ potvrdio je i lider SPS, koji je bio primoran da se oglasi o nesitinama koje se tiču njegovog boravka na sednici, u koji su svi mogli da se uvere.

Foto: direkto

Naslov na portalu Direktno

Socijalisticka partija Srbije, sa svojim koalicionim partnerima Jedinstvenom Srbijom i Zelenima Srbije, obavlja sve pripreme i aktivnosti za organizaciju i učešće na velikom narodnom mitingu 26-og maja, za veliko narodno okupljanje u cilju državnog jedinstva i političke stabilnosti. Ja ću kao predsednik Socijalisticke partije Srbije, na poziv predsednika Aleksandra Vučića govoriti na skupu, uz učešće više od 15 hiljada naših pristalica, i tako dati svoj doprinos budućnosti Srbije. Pojedini mediji danima objavljuju laži u cilju unošenja konfuzije u susret 26-om maju, što će sve biti neuspešno, to će biti veliki narodni skup, mira i nade za Srbiju – oglasio se lider SPS Ivica Dačić.

Ovo izveštavanje tajkunskih medija predsednica vlade Ana Brnabić prokomentarisala je na današnjoj sednici navodeći da je krajni cilj destabilizacija Srbije:

To da je Ivica Dačić napustio sednicu može da plasira neko ko želi destabilizaciju Srbije, to je lako proverljiva laž.

Brnabić je rekla da to nije jedina nesitina koju sa sednice Skupštine mediji naklonjeni opoziciji plasiraju u javnost.

Vidim, iako sam ovde najmanje 20 puta, i juče i danas, ponovila da će se vlast menjati samo voljom građana iskazanom na izborima, a ne na ulici i da su ostavke najmanji problem, da možemo da idemo na izbore, ali samo da neće biti dozvoljeno da se bez izbora ide na vlast, uhvatili su jedan moj lapsus, iako je potpuno jasno sve što sam pričala i danas i juče, da u Srbiji postoje jake institucije, da se vlast može promeniti samo na izborima i da su građani ti koji glasaju, ali oni su uhvatili moj lapsus i sada ga koriste i ubeđuju ljude da sam za diktaturu – navela je premijerka Srbije.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);