08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

PISMO RODITELJA MIONE JOVANOVIĆ ŠOKIRALO JAVNOST: Ša ne sme da sazna za ISTINU koja ga čeka napolju, neće je videti po izlasku?

PISMO RODITELJA MIONE JOVANOVIĆ ŠOKIRALO JAVNOST: Ša ne sme da sazna za ISTINU koja ga čeka napolju, neće je videti po izlasku?

Učesnik rijalitija „Elita“, Nenad Aleksić Ša, juče je doživeo težak stres zbog događaja koji su se odvijali u rijalitiju. Naime, tokom jučerašnjeg nedeljnog zadatka rijaliti svadbe, njegova devojka Miona Jovanović je stupila u brak sa svojim bivšim dečkom Stanislavom Krofakom, što je izazvalo burne emocije kod Aleksića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Međutim, ulje na vatru su dolili i Mionini roditelji koji su na njenom Instagram profilu objavili šok tvrdnje. Naime, oni su odgovorili na pitanje da li će veza i romansa između njihove ćerke Mione i Ša potrajati nakon rijalitija, da bi usledio šokantan odgovor:

– Ja mislim da kad izađu u spoljni svet, vrlo brzo niko ni prema kome neće imati emocije i svi će nastaviti dalje svoje živote – 

Foto: Instagram.com

Miona Jovanović Elita 7

Nenad je nedavno govorio u razgovoru sa Miljanom o odnosu sa Mionom Jovanović

– Veliki blam i poniženje za mene. Zeznuo sam se, nisam hteo da budem kum. To je greška, ali ispoštovaću. Ljudi misle da ću praviti haos, ali neću, obećavam. Nemam oko čega da pravim haos, ovo je zadatak. Gledaoci žele da vide to, ali ja verujem u sve ono što sam rekao. Mi smo najrazdvojeniji par, to forsiraju – rekao je Ša.

 Pričaš da se Miona drugačije ponaša u krevetu. Zašto se onda sve to izgovara za stolom? Da li si srećan s njom – pitala je Miljana.

 Ja sam sa njom srećan, ali nisam srećan što sam u ovom prostoru. Naše svađe za stolom daju svima za pravo da gledaju to kako gledaju. Za to se ne ljutim, ali ja drugačije vidim i znam šta osećam. Nemoguće da ne vide nikakvu emocije među nama. Da nisam siguran u neke stvari, otišao bih – rekao je Nenad.

BONUS VIDEO: