14/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

PINKOV VODITELJ KO OD MAJKE ROĐEN: Ljubio se sa Mionom, a sad ŽARI I PALI društvenim mrežama! (FOTO)

INFO

Bivši zadrugar i voditelj Filip Đukić poznat je i po svojoj burnoj prošlosti i turbulentnim ljubavnim odnosima, ali i kontroverznim fotografijama, koje često objavljuje na svojim društvenim mrežama. Sada je odlučio da pripadnice lepšeg pola počasti vrelim selfijem iz toaleta.

Filip se uslikao ispred ogledala u kupatili i to bez odeće, te tako pokazao svoje mišićavo istetovirano telo, koje je očaralo mnoge poznate lepotice.

Foto: Instagram.com

Filipov vreli selfi iz toaleta

Inače, Filip je jedavno gostovao u emisiji „Minsko polje sa Sanjom“, gde je voditeljki Sanji Arsić otvorio dušu i ispričao sve o ljubavima koje su obeležile njegov život.

Nemamo kontakt Paula i ja, tako i treba da bude, šta ima da se čujemo. Ni sa jednom bivšom nemam kontakt, nema potrebe. Nisu stariji ljudi ludi kad kažu gledaj iz čije je kuće, kakav odnos ima sa porodicom, ko su joj prijatelji, sve je to važno…od sad gledam sve to. Ne želim da budes sa devojkama iz javnog posla, sve bivše su bile na neki način deo javnog života – iskren je bio Filip, koji nije želeo konkretno da kaže koju je najviše do sada voleo.

Ja se ne foliram, ja sam po rijalitijima bio to što jesam. Kad se napijem ja sam stoka, ovo sve se foliraju nešto. Pravio sam šou spontano…jao kad sam se poljubio sa Žižom – rekao je voditelj i otkrio da se ljubio i sa Mionom Jovanović.

INFO

Foto: printscreen/RTVPink

Filip i Miona su se svojevremeno muvali

Jesmo, ljubili se, muvali nešto Miona i ja. Ša kad izađe ima da me blokira svuda. Neće on podneti to. Kakva glava, on je meni gotivac skroz, ali lud, nije normalan – poručio je on nedavno za Republiku.

BONUS VIDEO: