08/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

PINK DONEO ZVANIČNU ODLUKU POVODOM IVANA I JELENE: Ni ne slute šta je im je spremila produkcija Elite!

INFO

Večerašnje izdanje popularne emisije „Narod pita“ obećava da će biti jedna od najuzbudljivijih do sada, jer će u centru pažnje biti Jelena i Ivan Marinković, bračni par koji je nedavno bio tema broj jedan u medijima. Njihov ulazak u rijaliti „Elita 7“ bio je praćen velikom pažnjom javnosti, ali je njihov brak doživeo neočekivan obrt pred sam kraj rijaliti programa.

Naime, kako se nedavno otkrilo Jelena je mesecima održavala aferu sa doskorašnjim cimerom Urošem Rajačićem, što je dovelo do njene razdvojenosti od supruga Ivana. Ovaj skandal je izazvao veliku pažnju javnosti i izazvao brojne polemike o moralnim vrednostima i granicama privatnosti u rijaliti programima.

Foto: ATAImages

Pink zakazao suočavanje Jelene i Ivana Marinkovića

Gledaoci „Narod pita“ jedva čekaju da čuju iz prve ruke šta se zaista događalo između Jelene, Ivana i Uroša, te se nadaju da će voditelj Milan Milošević uspeti da izvuče sve detalje iz njih. Pitanja koja će biti postavljena sigurno će biti oštra, a atmosfera u studiju će biti napeta.

Podsećanja radi, Ivan Marinković, bivši učesnik rijaliti programa, nedavno je na svom Instagram profilu objavio snimak koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Na snimku se može videti kako Marinković gužva i baca fotografije na kojima je sa svojom još uvek zakonitom suprugom, Jelenom Marinković. Ovaj potez dolazi nakon što je Ivan saznao da ga je Jelena prevarila sa cimerom Urošem Rajačićem tokom boravka u rijaliti programu.

BONUS VIDEO: