01/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

PEVALA U NARODNOJ NOŠNJI, A SADA NAPUMPALA USNE? Breskvica se TRANSFORMISALA preko noći, šta joj se desilo?

PEVALA U NARODNOJ NOŠNJI, A SADA NAPUMPALA USNE? Breskvica se TRANSFORMISALA preko noći, šta joj se desilo?

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, ponovo je privukla pažnju javnosti nakon nedavnog učešća na Pesmi za Evroviziju. Povratak svom prepoznatljivom stilu i objavljivanje smelih fotografija na Instagramu izazvalo je lavinu komentara, kako o njenom izgledu, tako i o njenom novom modnom izrazu.

Nakon poraza na Pesmi za Evroviziju, Breskvica je odlučila da se vrati svom autentičnom stilu, što je rezultiralo serijom izazovnih fotografija. Mnogi su primetili da se njen izgled znatno promenio u odnosu na nastup na Evroviziji, a posebno su bili zainteresovani za to kako se pevačica transformisala izvan scene.

Jedna od fotografija koja je izazvala najviše pažnje prikazuje Breskvicu u crnoj majici, sa vezanom kosom i naglašenim usnama, što je naišlo na brojne komentare i kritike. Mnogi su primetili da su joj usne izgledale drugačije u odnosu na prethodne fotografije, što je pokrenulo raspravu o eventualnoj estetskoj intervenciji.

Nakon objavljivanja ovih fotografija, društvene mreže su bukvalno eksplodirale od komentara i reakcija. Mnogi fanovi su bili iznenađeni njenim novim izgledom, dok su se neki osećali razočarano zbog promena koje su primetili. Pevačica je privukla pažnju kako svojim stajlingom, tako i transformacijom svog izgleda, te je ova tema postala jedna od najdiskutovanijih u poslednje vreme.

Breskvica je, svojim novim fotografijama, definitivno uspela da izazove burne reakcije javnosti i svojih fanova. Njen smeli modni izraz i transformacija izazvali su kontroverze, ali su takođe pokrenuli i raspravu o prihvatanju različitosti i promenama u javnom izgledu. Ostaje da vidimo kako će pevačica odgovoriti na ove reakcije i da li će nastaviti sa svojim smelim izražavanjem na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: