Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Popularni folker Aco Pejović proslavio je punoletstvo najmlađoj ćerki Ivi u jednom luksuznom hotelu u Beogradu, a za to zadovoljstvo iskeširao je oko 100.000 evra.

 

Pevač je gala slavlje organizovao brinući o svakom detalju, u nameri da svojoj mezimici ispuni svaku želju za njen 18. rođendan. Naime, ponosni otac okupio je brojne poznate zvanice, među kojima je, osim njegovih kolega, bilo dosta poznatih i iz drugih sfera javnog života, pa je Aco želeo da sve bude na nivou i za to nije žalio para.

Ponosan sam na način na koji sam gradio svoj put. Ne samo kada govorim o karijeri već o životu uopšte. Nije uvek bilo lako, ali važno je da sam uvek bio srećan. Biljana i ja smo se mladi venčali, zaista je bilo momenata kada nam je oboma bilo teško, ali uvek smo znali da nismo pogrešili kada smo započeli zajednički život. I evo nas danas tu gde jesmo, srećni i zadovoljni. Bogu hvala na tome – rekao je Pejović u jednom od brojnih intervjua u kojima uvek ističe da je porodica njegovo najveće blago i tom prilikom naglasio da je ponosan što je sa suprugom sve tri naslednice izveo na pravi put:

Biljana i ja smo se trudili da ih vaspitamo na častan način, da im usadimo prave vrednosti, da jasno razlikuju šta je dobro, a šta loše. Danas smo tu samo da podržimo njihove odluke jer nema potrebe da im se mešamo ni u šta, to su sjajne mlade dame. One su Biljani i meni ubedljivo najveći životni uspeh!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Najmlađa ćerka Aca Pejovića, mezimica Iva, proslavila punoletstvo

U poznati prestonički hotel Pejović je stigao u pratnji supruge Biljane i svojih naslednica, koje su užurbano uletele da bi se sredile za proslavu. Nakon domaćina i slavljenice među prvima se pojavila pevačica Ana Bekuta, koja nije skidala osmeh, zatim zvezda „Granda“ Mirza Selimović, voditeljke Dragana Katić i Vesna Milanović, inače Pejovićeve dobre drugarice. Da ispoštuju Acovu naslednicu, stigli su i pevačica Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom, kao i pevač Dženan Lončarević, kompozitor Saša Milošević Mare sa suprugom Ksenijom, bivši košarkaš Vlade Divac sa ćerkom Petrom, proslavljeni fudbaler Predrag Peđa Mijatović sa svojom lepšom polovinom, harmonikaš Aca Sofronijević, te mnogi drugi.