29/06/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

PECA VIJAGRA MI JE NAJVEĆA ŽIVOTNA GREŠKA: Maja se javno pokajala što je najboljoj drugarici PREOTELA MUŽA (FOTO)

INFO

Tokom isrenih razgovora koje je u Beloj kući sa učesnicima „Elite“ poveo voditelj Darko Tansijević na red za svoje došla je i Maja Marinković.

Ona je na opšte iznenađenje svih pomenula bivšu drugaricu Aleksandru Subotić kojoj je na određeno vreme preotela nevenčanog muža Predraga Raspopovića, poznatog i kao Peca Vijagra, i sa njim se provodila u Crnogorskom primorju jednog leta. 

Foto: Ilustacia: INFO.rs, Shutterstock, ST/V. Lukić

Maja Marinković Pecu Vijagru pozajmila na jedno leto

– Ja se kajem jer nisam slušala Takija. Uvek je bio u pravu, čak i kad mi je govorio za ovog monstruma Janjuša koji me ostavio trudnu i otišao. Moram da priznam da mi je najveća greška u životu što sam izdala bivšu drugaricu Subotićku. Da mogu da vratim vreme nikada to ne bih uradila sada, ali desilo se – rekla je Maja.

INFO

Foto: instagram/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić i Predrag Raspopović su se pomirili posle afere s Majom

 Koga si izdala u „Eliti“ – upitao je Darko.

– Ogrešila sam se o Stanislava, iskreno kada sam priznala za naš se*sualni odnos. Ja ništa nisam slagala, ali mislim da je bilo ružno jer ja kada sam videla taj dan klip i svađu, ja se ni ne sećam šta sam rekla, ako mi veruješ. Ja nemam problem da kažem izvini, ako sam pogrešila, ali rešićemo mi to. Rekao mi je da ako mesec dana budem normalna biće sve u redu – rekla je Maja.

– Da li si se pokajala u sebi – upitao je Darko.

– Jesam iskreno, kada se o nekog ogrešim kajem se iskreno – rekla je Maja.

– To mi je drago – zaključio je Stanislav.

BONUS VIDEO: