03/12/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

PAZITE SAMO DA VAM SE NE OBIJE O GLAVU! Englezi bez blama NAJSTRAŠNIJE uvredili Srbiju! Hoće Piksijeve „orlove“ u grupi i OVE dve selekcije!

PAZITE SAMO DA VAM SE NE OBIJE O GLAVU! Englezi bez blama NAJSTRAŠNIJE uvredili Srbiju! Hoće Piksijeve "orlove" u grupi i OVE dve selekcije!

Posle plasmana fudbalske reprezentacije Engleske na Evropsko prvenstvo i osvojenog prvog mesta u konkurenciji Italije, Ukrajine, Severne Makedonije i Malte u Grupi C, na Ostrvu se uveliko bave potencijalnim rivalima u grupi.

Žreb za završni turnir obaviće se 2. decembra u Hamburgu, a ugledni „Skaj sports“ mišljenja je da bi za Gordi Albion najbolja solucija na EURO 2024 bila da se nađe u grupi sa reprezentacijama Srbije, Slovenije i Albanije!

Pomalo potcenjivački potez uvek nadmenih Engleza, mogao bi da im se obije o glavu, budući da su „orlovi“ tek najavili da će u Nemačkoj biti daleko uspešniji i igrati bolje, nego što je bio slučaj u potonjim kvalifikacijama.

To potkrepljuje činjenica da su srpske fudbalere okarakterisali kao najslabiju selekciju iz četvrtog „šešira“, u kom su rangirane reprezentacije s najlošijim učinkom u kvalifikacijama.