14/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

PAPRENI HONORARI U ELITI 8 POMUTIĆE VAM RAZUM: Produkcija odrešila KESU, evo koliko će NOVI UČESNICI zarađivati nedeljno! (FOTO)

INFO

Nova sezona rijaliti šou programa „Elita“ privukla je pažnju javnosti, a kako je potvrđeno, već 55 učesnika je potpisalo ugovor za učešće. Početak osme sezone zakazan je za 7. septembar na TV Pink, a domaći mediji izveštavaju da je produkcija odobrila pozamašne budžete za honorare.

Naime, prema poslednjim informacijama, honorari za nove učesnike kreću se u rasponu od 300 do 500 evra nedeljno, dok su za poznate ličnosti predviđeni znatno veći iznosi. Najpoznatijim učesnicima se nude iznosi između čak 3.500 i 4.000 evra nedeljno.

Starleta Maja Marinković, čiji se ulazak očekuje i u novoj sezoni „Elite“, prošle godine je zarađivala 3.500 evra nedeljno, dok se ove dogovorila za još veći iznos.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković ulazi za veliki honorar u Elitu 8

Kako se spekuliše, gledaoci će imati priliku i da vide povratak Jovane Tomić Matore sa prethodnim honorarom od 2.500 evra nedeljno. Takođe, pažnju privlači i Marko Janjušević Janjuš, koji je protekle godine zarađivao oko 2.500 evra, a sada će u Belu kući ući za još značajniju sumu.

INFO

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Janjuš ponovo ulazi u Elitu

Ivan Marinković, koji se nedavno pomirio sa Miljanom Kulić, sa kojom ima sina Željka, pričalo se da dobija honorar od 2.000 evra sedmično. S obzirom da njegov odnos sa Miljanom, ali i bivšom suprugom Jelenom Ilić, intrigira javnost, moguće je da mu se honorar poveća ukoliko zagarantuje šou i ponovo se nađe pred kamerama „Elite“, što se očekuje.

INFO

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivan Marinković ponovo u rijalitiju

BONUS VIDEO: