03/12/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

OVO JE ŽENA KOJA JE UČESTVOVALA U KOPANJU TUNELA U CRNOJ GORI: Policija ima njenu sliku, ali je lažirala ime! Veruje se da je iz SRBIJE!

OVO JE ŽENA KOJA JE UČESTVOVALA U KOPANJU TUNELA U CRNOJ GORI: Policija ima njenu sliku, ali je lažirala ime! Veruje se da je iz SRBIJE!

Nikola Terzić, vršilac dužnosti direktora Uprave policije, izjavio je večeras na TV Vijesti koje su osobe identifikovane kao osumnjičene za iskopavanje tunela ispod zgrade Višeg suda u Podgorici, koji vodi do depoa. Terzić je istakao da su četiri osobe identifikovane kao osumnjičene i da su državljani Srbije, a dodao je da su još uvek dva lica neidentifikovana.

Portal CdM je objavio da crnogorska policija ima fotografije ženske osobe koja je ulazila u stan i najavio je da će javnost biti pozvana da pomogne u identifikaciji te osobe.

Krivičnom prijavom koju će podneti UP biće obuhvaćeno šest lica: M.M. (1970), J.D. (1993), M.V. (1991), V.E. (1991) svi državljani Srbije. Ovom krivičnom prijavom biće obuhvaćena i dva NN lica, gde još uvek prikupljamo određene dokaze ali mislim vrlo brzo da ćemo imati identitet i ta dva lica. Jedno od njih je lice sa falš lične karte – rekao je Terzić koji skrinšot lične karte dostavio Televiziji Vijesti.

Terzić je apelovao na građane da, ukoliko poseduju informacije o ovoj ženskoj osobi, odmah obaveste policiju.

Sada se oslanjamo na podršku građana u smislu dostavljanja informacija službenicima policije, posebno ako znaju identitet ove ženske osobe. Iako je nađen lažni dokument u vezi s njom, fotografija koju posedujemo je tačna, a to je potvrđeno saslušanjem svedoka u istrazi. Ova ženska osoba je jedan od učesnika u ovim kriminalnim aktivnostima – naglasio je Terzić.

Terzić je takođe istakao da je žena u komunikaciji sa svedocima imala izrazit akcenat koji nije bio karakterističan za crnogorski jezik, ukazujući da je verovatno reč o osobi iz Srbije ili Bosne i Hercegovine.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);