05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

OVO JE VELIKA TAJNA STANISLAVA KROFAKA: Maja UHVAĆENA kako se poverava voditelju UŽIVO u emisiji, svi detalji isplivali na videlo!

OVO JE VELIKA TAJNA STANISLAVA KROFAKA: Maja UHVAĆENA kako se poverava voditelju UŽIVO u emisiji, svi detalji isplivali na videlo!

Prošle noći u emisiji ,,Pretres nedelje“ voditelj Milan Milošević vodio je razgovor sa Stanislavom Krofakom i Majo Marinković, a starleta je u jednom trenutku otkrila kakvo je njeno mišljenje o MMA borcu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Milan Milošević

 

– Majo, šta se dešava – pitao je Milan.

– On je meni rekao da ga ne intresuje, da je ne voli i da se neće pomiriti sa njom. On to meni tako nije rekao danas – rekla je Maja.

– Zanimalo me je to, eto…Da sam imao emocije prema njoj, ne bi ušao ovde – rekao je Stanislav.

– Znači ti si sve to smišljeno uradio sa mnom, bio u vezi sa mnom – pitala je Maja.

– S tobom sam baš morao da razmišljam – zaučidio se Stanislav.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Milan Milošević Elita 7

 

– Sada dolazimo na ono da je on mene tipovao…Ja sam mu rekla da se ne dere na mene, mi kada nismo pričali 10-ak dana posle našeg raskida i nismo imali komunikaciju, on je dobacivao – rekla je Marinkovićeva.

– Ja ne znam šta je s njom, ona se menja kao vreme – rekao je Krofak.

– Maja je užasna, Maja se blamira, katastrofa. Svake godine koji je bar malo gotivimo, ja ne vidim Majinu ulogu ovde, osim što je imala ulogu za tu svadbu. Užasno je sujetna, loše stvari rade po sebe. Miona mu je rekla da će mu sve vratiti i da će plakati, evo vratila mu je. Niste videli Mioninu uvežbanu naivnu facu, ona napravi takvu glumačku facu, toliko izbegava da pogleda u kameru. Poenta je da je posle četiri meseca obavljen razgovor koji je trebao da bude na početku, koji tada nije mogao ništa da donese. On posle četiri meseca umesto da bude nebitan, okrenuo je rijaliti naopačke – pričao je Ivan.

BONUS VIDEO: