19/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

OVO JE ŠOU, BAJO: Milica Dugalić peva Desingericin hit „Bauljam i ćarlijam“!

OVO JE ŠOU, BAJO: Milica Dugalić peva Desingericin hit "Bauljam i ćarlijam"!

Šesta takmičarka i to odabrana, koja je večeras kročila na imanje u Šimanovcima kako bi okušala svoju sreću u „Eliti 8“ je Milica Dugalić.

Voli vas Milica Dugalić, ovakve kao ja se jednom rađaju – rekla je nova takmičarka na snimanju svog profila, kojim se predstavila publici, a upravo je to i dokazala kada je zapevala čuveni hit Dragomira Despića Desingerice „Bauljam i ćarlijam“.

Voditelj Darko Tanasijević je Milicu Dugalić stavio pred poseban izazov.

Ona je morala da otpeva pesmu „Bauljam i ćarlijam“ od Desingerice, čime je izazvala oduševljnje milionskog auditorijuma.

Prethodno je etno pevačica rekla da svako vreme ima svoje breme i da ona može da razume današnju omladinu, jer je ona u njihovim godinama bila, dok oni njene tek treba da dožive. Takođe je istakla da je ona videla sve u životu što je trebalo da vidi, te da sada želi da uživa i da se druži sa raznolikim društvom, a rijaliti kao forma joj je zabavan i zanimljiv.

Uvek sam gledala rijaliti. Konkretna, iskrena, i uvek sam bila onakva kakva suštinski jesam. Ja sam baka, imam dva unuka. Anja mi je rekla da idem na put gde ću da se uselim u televizor – rekla je Milica Dugalić pre nego što se uselila u Kuću odabranih.

Ona je kao i svi odabrani večeras dobila i specijalni tajni zadatak, u okvoru kog je izabrala Marka Zeca kao osobu koju će sedam dana lagati.

BONUS VIDEO: