20/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

OVO JE PRAVO LICE ANĐELA RANKOVIĆA: Više nije mogao da se FOLIRA, ustao i priznao da NE VOLI Anitu!

INFO

Tokom današnje debate nastao je opšti haos kad je Anđelo Ranković izjavio da prema devojci Aniti Stanojlović, sa kojom je već više od tri mesec u vezi, ne oseća dovoljno jake emocije da bi mogso da joj kaže da je voli. 

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković

Kaže Anita nakon dva minuta da je bolje da joj kaže da je ne voli nego da je loše, da ti u ovakvoj fazi veze kaže da je ne voli još, ja mislim da bi svaka žena rekla ne voliš me još uvek. Samo nemojte da vičete molim vas. Za vezu Terze i Milice sam odma rekao da je najsujetnija i da nikada nije bila na zdravim temeljima – pričao je Ivan. 

Pa ima pravo da to misli s obzirom na to da me je prevario, dosta stvari se promenilo – rekla je Milica.

Promenio sam mišljenje, ja ne mislim za vas da vam je veza sujetna , to samo mislim za Milicu i Terzu jer ih je jedino navika držala ovde – rekao je Ivan.

INFO

Foto: TV Pink/printscreen

Anđelo Ranković i Ivan Marinković

Mića kaže da mi rušimo njihovu vezu, za dvoje ljudi koji su u pravom odnosu ne može ih slomiti niko u životu. Ti si Anđelo jako namazana ličnost, ti se ovde ponašaš fino ali sam stekao utisak da ti ne ulaziš lako u veze i da je*eš sa strane i sad ćeš tio mene da ubediš da ćeš završiti sa Anitom i da planiraš budućnost, ti stvarno misliš da ćeš moći da ispeglaš to što je ona bila sa ženom u vezi? – pitao je Janjuš.

Ja jesam išao iz kombinacije u kombinaciju ali ako sam odlučio ovde da budem sa njom u vezi da stanem uz nju, prihvatio sam vezu sa njom i nije mi normalno da posle 3 meseca volim nekoga. Da li ja vidim budućnost to ćemo videti kroz vreme kroz njene postupke i njenu požrtvovanost, ne sme da pada pred preprekama – rekao je Anđelo.

BONUS VIDEO: