09/02/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

„OVO JE POBEDILO DANAS“: Žarko kasnio na geografiju, majka pokušala da ga opravda pa poslala ovu FOTOGRAFIJU!

"OVO JE POBEDILO DANAS": Žarko kasnio na geografiju, majka pokušala da ga opravda pa poslala ovu FOTOGRAFIJU!

Đaci, Foto: Marina Lopičić

Svaki put kada iz opravdanih razloga kasnimo na posao, u školu ili smo prinuđeni da izostanemo taj dan, u strahu smo da li će razlog izostanka zvučati dovoljno uverljivo i da li će nam nadređeni ili nastavnici verovati.

U situacijama kada dođe do nezgode koja nas sprečava da se pojavimo tamo gde treba, umesto kratke poruke, mnogi smatraju da je fotografija dobar dokaz, a ona iz školske grupe koja se nedavno pojavila na Tviteru, mnoge je nasmejala.

„Žarko se zaglavio u liftu. Kasniće na geografiju. Čekamo hitnu službu pošto ne smemo da ga izvučemo bez njih“, glasila je poruka roditelja upućena nastavniku, uz fotografiju dečaka koji, zaista, bespomoćan stoji u liftu sa otvorenim vratima, zaglavljenom na korak do željenog sprata.

Dok su jedni oštro osudili autora tvita za postavljanje sadržaja iz privatne prepiske, uprkos njegovom insistiranju da je najvažnije da je dete u redu, drugima je bojazan roditelja da im nastavnik neće verovati šta se zapravo dogodilo bila krajnje simpatična.

„Preslatko. Ali verujem da su se roditelji baš uplašili“, „Tako je meni majka jednog učenika poslala sliku zuba koji se okolo zagnojio. Mislila da joj neću verovati“, „Ne mogu… Ovo je pobedilo danas!“, pisali su korisnici.

I jedni i drugi brzo su zaključili da se radi o potpuno opravdanom razlogu kašnjenja i da su roditelji ispravno postupili što su sačekali nadležne i o svemu obavestili nastavnika, ali način na koji su to uradili sve je nasmejao.

(INFO / INFO)

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘322513038446696’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);
fbq(‘track’, ‘ViewContent’, {content_ids: ‘1195737’, content_type: ‘product’});