05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

OVO JE NAJVEĆE PONIŽENJE NENADA ALEKSIĆA ŠA: Spao nikad NIŽE zbog Mione i Stanislava, svi mu se SMEJU!

INFO

U toku emisije „Pitanja gledalaca“, atmosfera je postala napeta kada je jedno od pitanja bilo upućeno Nenadu Aleksiću Ša, a koje se odnosilo na njegovu odluku da ne obuče majicu sa likom Stanislava Krofaka na momačkoj večeri. Ša je izjavio da bi bilo blam da obuče majicu, ali je istovremeno priznao da se oseća kao „najveći blam“ zbog toga što se sam prijavio da Mioni Jovanović bude kum na svadbi.

Da li je moguće da si toliki kompleksaš, pa nisi obukao majicu budemo videli – glasilo je pitanje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

Pa i za to da me po*ebavaju. Da sam obukao bilo bi blam, a sad imam kompleks. Ja sam najveći blam, pogotovo kad sam se sam prijavio da budem kum. Kompletno sve blam, blam – rekao je Ša.

Naravno da je trebao Ša da obuče majicu, ali pevao je pesmu – rekao je Ša.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

 

Šta glumite vas troje pa kao idete u Dubiozu, niti vas tamo neko voli, niti vas neko čeka – glasilo je pitanje za Maju, Jovana i Uroša.

Ja radim šta želim, ja se uopšte ne kajem. Mene ne zanima šta gledaoci misle, meni je bilo top u jezeru. Ako je moje jezero blam, onda stvarno ne znam – rekla je Maja.

Ja sam malo više popio, pa sam se opustio. Ja sam navikao da sam nepoželjan i gde me ljudi ne vole, tako da me ne zanima šta drugi misle – rekao je Uroš.

INFO

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak Elita 7

Zašto ne kažeš otvoreno Ša da ga ne voliš, jedva si čekala belo da obučeš – glasilo je pitanje.

Obukla sam se tako jer je kum rekao da budu bele majice. Ja sam kuma ispoštovala, ja ga volim. Da ga ne volim odavno bi bilo doviđenja – rekla je Miona.

BONUS VIDEO: