24/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

OVO JE KOMPLETNA ISTINA O ODNOSU ANDREANA ČEKIĆ I ANE SEVIĆ: Isplivali svi detalji nakon RAZVODA od Darka Lazića!

OVO JE KOMPLETNA ISTINA O ODNOSU ANDREANA ČEKIĆ I ANE SEVIĆ: Isplivali svi detalji nakon RAZVODA od Darka Lazića!

Pevačice Andreana Čekić i Ana Sević bile su bliske prijateljice. Čak i nakon što se Ana razvela od Darka Lazića, na kojem je Andreana bila kuma na njihovom venčanju.

Međutim, u jednom trenutku je njihov odnos zahladneo, a Andreana je sada otkrila kako se osećala kada je Anu srela na Lazićevoj svadbi, posle dužeg vremena.

Foto: ATA Images

Andreana Čekić i Darko Lazić

 

Na svadbi smo se pozdravile. Nemamo kontakt jer su nam se putevi razdvojili. Ja sam bila u jednoj jako turbulentnoj vezi, a kad sam raskinula sa njim, imali smo nesuglasice ona i ja. Htela je da mi pomogne, da se otkačim od njega, a ja sam mu se vratila… Ona je meni tad to zamerila, ja sam joj zamerila mešanje, i tako je to ostalo. Ja sam joj posle čestitala dete, sad smo se videle na Darkovoj svadbi, između nismo – ispričala je pevačica u „Amidži šou“.

– Možemo nekad i da popričamo, što da ne. Priznajem, pogrešila sam ja, malo je i ona, ne treba se mešati u tuđe veze, pogotovo kad su toksične, naučila je tad nešto sigurno. Ja sam tad bila spremna da otkačim svakog, samo da budem sa dečkom – zaključila je u emisiji.

Foto: Instagram.com

Andreana Čekić

 

Pevačica Ana Sević nedavno je proslavila drugi rođendan svog sina Simeona u toplom domu. Na svom Instagram profilu, Ana je podelila fotografiju porodice sa proslave i emotivnu poruku u kojoj je istakla koliko je srećna zbog prinove koja je unela novu dimenziju ljubavi i radosti u njihov život.

Mališan je za rođendan imao tortu sa dinosaurusom, što je sigurno bio poseban i zabavan detalj na proslavi.

BONUS VIDEO: