08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

OVO JE DVOJNICA ZORICE BRUNCLIK! Sličnost pevačica je neverovatna! Na ulici ponekad ne mogu da IH RAZLIKUJU!

OVO JE DVOJNICA ZORICE BRUNCLIK! Sličnost pevačica je neverovatna! Na ulici ponekad ne mogu da IH RAZLIKUJU!

Pevačica Zorica Brunclik uvek se izdvajala na estradnom nebu zbog neobične boje kose i specifičnog stila, međutim, malo ko zna da ima dostojnu dvojnicu! Naime, pevačicina koleginica Farizada Čamdžić, ima maltene istu frizuru kao Zorica, a čak i fizički podsećaju jedna na drugu, međutim kako je Brunclikova daleko popularnija, za nijansu je koleginicu bacila u senku. 

Prvi veliki uspeh popularne Farizade Čamdžić bio je 1986. godine kada je snimila tada veliki jugoslovenski hit „Majko, gde je sada on“, a koju joj je godinama kasnije uzela i ponovno snimila Zorica Brunclik. Ali, ta pjesma u Zoričinoj izvedbi nije nikada postigla veliki uspeh kao u Farizadinoj originalnoj izvedbi.

 

 

I tako već pune 34 godine ova popularna Modričanka sa adresom stanovanja u Gradačcu živi život uspešne pevačice narodne muzike.

 

 

Inače, Brunclikova sa Kemišom ima ćerku Zlatu, dok oboje imaju decu iz prethodnih bračnih zajednica. Nedavno je otkrivena i porodična tajna koja se tiče njihovog testamenta i bogatstva koje poseduju.

Podsetimo, folk zvezda ima četvoro dece i smatra da sva deca treba da dobiju nasledstvo, a ovu odluku podržava i Kemiš, koji takođe ima ćerku iz prvog braka. 

Ovo je još jedan dokaz skladnog odnosa i poštovanja u porodici, gde se brinu o svim članovima jednako, bez obzira na poreklo ili bračni status.

Kroz decenije, Zorica i Kemiš su ostali posvećeni jedno drugom i svojoj porodici, te njihov primer može biti inspiracija mnogima.

BONUS VIDEO: