23/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

OVO JE BILO ZATIŠJE PRED BURU: Ana Ćurčić uništila Anđelu jednim potezom, napustila bolnicu, pa servirala HLADNU OSVETU!

INFO

Nakon što se bivšoj zadrugarki Ani Ćurčić slošilo, ona se oglasila na Instagram profilu i otkrila šta se desilo samo nešto ranije. Naime, pre nego što joj se slošilo Ana Ćurčić obavljala je svoj ritual nedeljom i čitala molitve, kako bi pronašla svoj mir, budući da se vidno potresla zbog ljute rivalke Anđele Đuričić. 

Podsetimo, Ani Ćurčić je iznenada pozlilo, te je hitno hospitalizovana zbog pretrpljenog stresa. Njeno zdravstveno stanje zahtevalo je lekarsku intervenciju, a javnost je saosećala sa njenim trenutnim stanjem.

Foto: ST/Nemanja Pančić, youtube.com/pink.rs

Ana Ćurčić i Anđela Đuričić

 

Korisnici društvenih mreža su dali Anđeli Đuričić nadimak „DJ banana“ zbog njenog skandaloznog ponašanja i eksplicitnog snimka, a Tara Simov je javno objavila eksplicitne scene Anđeline prošlosti, dodatno produbljujući sukob, koji traje i dan-danas.

Anđela danima „ratuje“ protiv Tare Simov, a neprestano putem storija na Instagramu proziva i Anu Ćurčić, koja je sada odlučila da joj odgovori onako kako samo ona ume. Iskoristila je pesmu za svoj video, pa poslala brutalnu poruku suparnici, koja joj je preotela nevenčanog muža, Zvezdana Slavnića, u Zadruzi 6, nakon čega su oboje diskvalifikovani iz rijalitija, a Ana je zauzela visoko drugo mesto:

– Ćutanje je zlato – napisala je Ana Ćurčić u svom videu, pa izazvala brojne reakcije, a mnogi čekaju Anđelin odgovor na ovu provokaciju.

 

 

BONUS VIDEO: