09/02/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

OVE LUDE STVARI ŽENE OBOŽAVAJU U KREVETU: Posle ovoga padaju u trans, uz ove savete svaka će biti kao opčinjena!

OVE LUDE STVARI ŽENE OBOŽAVAJU U KREVETU: Posle ovoga padaju u trans, uz ove savete svaka će biti kao opčinjena!

Svaka žena ima nešto što voli. To je indivudualno, ali postoje i tačke gde se želje i iskustva žena preklapaju. Seks je strast, zato u krevetu ne bi trebalo da bude nekih tabu tema kako bi sam odnos bio življi i bolji. Pak, kada se partneri ne poznaju dobro desi se da ni komunikacija ne bude tako uspešna. Najčešće se „prljavi razgovori“ koriste za podizanje temperature u krevetu, stoga vam preporučujemo da pođete od toga. A šta zapravo žene žele u krevetu, a da vam to neće reći?

Oralni seks

Definitivno kao prvu tačku možemo da navedemo da je reč o oralnom seksu. Neke žene su veoma samokritične kada je reč o fizičkom izgledu i pre bi i izbegle ovaku vrstu seksa, ako im ne prija jer se osećaju nesigurno. Sa druge strane, ne mora uvek fizički izgled biti povezan sa odbijanjem oralnog seksa, jer to nekada nije povezano ni na koji način. Bitno je šta vi mislite i kako se osećate!

Ovo bi vam uglavnom žene i priznale, ali veću čar ima ako sami preuzmete kontrolu. Super je kada žena daje ideje kako biste mogli da poboljšate intimni život, ali nekada se očekuje da i muškarci preuzmu stvar u svoje ruke. Javno mesto u ovom kontekstu može označavati i seks u automobilu, na zabačenom mestu, bilo gde, gde je skriveno od javnosti, a da nije krevet i kuća…

Seks koji podrazumeva samo skidanje i „bacanje na posao“ nekada uopšte nije zanimljiv i može izgubiti draž. Posvetite pažnju detaljima, ne morate sve doživaljvati površno i usputno. Predigra je nekada celokupna aktivnost koja može dovesti do eksplozivnog seksa.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);