20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

OVAKO NIKO NIJE IZVREĐAN NA PINKU: Starija gospođa udarila Ša na POLNI ORGAN i noge, reper BRUTALNO UZVRATIO! (FOTO)

INFO

Nenad Aleksić Ša je sinoć gostovao u emisiji „Narod pita“, gde ga je publika „počastila“ svakakvim uvredama. Jedna gledateljka se posebno osvrnula na njegov izgled i žestoko ga iskritikovala.

Dobro veče. Moram odmah da kažem Ša da mu oblačenje nije prikadno. Mogao je da obuče malo duže pantalone, jer mu se vide mlohave noge zbog ovih što je obukao. Primetila sam da se stalno drpa po polnom organu, što je jako nevaspitano – kazala je gledateljka.

Stariji ste od mene, to čujem po Vašem glasu. Moje nogice su baš lepe i zategnute, ne znam što ih upošte gledate, a stajling mi je prikladan – dodao je Ša.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša se posvađao sa gledateljkom

Ipak, bilo je i onih koji su pohvalili repera. Jedan gledalac mu je pružio podršku, te poručio da ne sluša „babe koje zovu“.

Ša, video sam da si lep automobil kupio, svaka ti čast. Ne obraćaj pažnju na babe koje zovu, ti si super momak. Biće sve u redu sa Mioninim roditeljima, ne brini se ništa – kazao je gledalac.

Nadam se da će sve biti kako treba sa Mioninim roditeljima. Verujem da gospođa koja je zvala živi sa nekim mačkama, a ja imam svoju macu Mionu koja me čeka kod kuće da se vratim – rekao je Ša.

Ša, drago ti je kad čuješ lepe komentare – kazala je voditeljka.

Naravno da jeste. Meni je cilj i da ljudi vide da postoje emocije među nama, iskreno i kako je. Stalo mi je do Mione, ja vidim da je stalo njoj do mene, to je tako. Meni su zamerali jer sam rekao da mi neke stvari nisu normane u vezi, ja ne znam kako oni rade kad su sa nekim. Srećni smo napolju, ponosan sam kako ona napolju reguje – kazao je Ša.

INFO

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ša dobio i pohvalu

BONUS VIDEO: