09/02/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

OVAKO JE IZGLEDALA NAJPRIMEĆENIJA HRVATSKA NAVIJAČICA PRE OPERACIJA: Drugačiji zubi i minimalno šminke – vatrena Ivana neprepoznatljiva! (FOTO)

OVAKO JE IZGLEDALA NAJPRIMEĆENIJA HRVATSKA NAVIJAČICA PRE OPERACIJA: Drugačiji zubi i minimalno šminke - vatrena Ivana neprepoznatljiva! (FOTO)

Atraktivna Ivana Knol bila je u centru pažnje kao vatrena navijačica sa tribina. Originalna i u zanimljivim kombinacijama osvajala je pažnju kako muškog tako i ženskog pola. Lepa hrvatska navijačica ima atribute od kojih zastaje dah, izgleda neverovatno, a ona je inače učestovala u takmičenju za mis Hrvatske. Inače, ona je 1992. godište, rođena je u Nemačkoj. Bila je studentkinja Grafičkog fakulteta, tako da je ona i obrazovana i lepa.

Ove godine ona je napravila pravi bum na Mundijalu u Kataru. Ivana je imala zanimljive i provokativne stajlinge, koji nisu mogli da ne prođu nezapaženo. Svako njeno pojavljivanje na tribinama bilo je medijski ispraćeno, a i ona se potrudila da izborom ostavi bez teksta. Pa tako, podsetićemo da je biznismen iz Katara fotografisao, a posle se pravdao.

– Za vašu informaciju, fotografirali su je ne zato što im se ona sviđa, već zato što im se ne sviđa način na koji je obučena, a koji je neprihvatljiv za našu kulturu. Ovo će vam potvrditi svako iz Katara. Verovatno je žele prijaviti – kaže Hasan Al Džefairi.

Davno, ona je istakla da podržava svaku promenu ako je sa merom. Na osnovu nekih njenih fotografija pre nego što je Ivana nešto promenila na sebi, možemo da vidimo da je svakako bila lepotica i pre bilo kakve promene. Bujne grudi, izvajano telo i lepo lice su ono što trenutno opisuje hrvatsku navijačicu, a evo kako je izgledala pre nekoliko godina:

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);