23/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

OVAKO DANAS IZGLEDA BRAT JELENE KARLEUŠE: U javnosti se krije, a devojke su ludele za njim!

OVAKO DANAS IZGLEDA BRAT JELENE KARLEUŠE: U javnosti se krije, a devojke su ludele za njim!

Popularna pevačica Jelena Karleuša godinama pleni pažnju ne samo domaćih, već i stranih medija. Svojim provokativnim oblačenjem, spotovima koji su uvek za korak ispred vremena mnogo puta do sad je očarala region.

Oni koji je vole ne propuštaju priliku ne samo da je slušaju, već i da je gledaju, pa su njeni spotovi među najgledanijima na društvenim mrežama. 

 

Ipak, ono što retko ko zna jeste činjenica da je u jednom od njenih spotova učestvovao i njen brat od tetke, kojeg gotovo nikada nakon toga nismo imali priliku da vidimo u javnosti. 

Jelena je u javnosti često isticala da joj je porodica na prvom mestu, kao i da joj je njihova podrška veoma važna. Upravo zbog toga se trudi da njeni najvoljeniji uvek budu tu, u njenom okruženju.

Među njima je i njena tetka Danijela Dmitrović, koja joj je ogromna podrška, naročito od kada joj je preminula majka Divna.  Pevačica nije skrivala koliko je za nju vezana, kao i za brata Marka, koji se čak svojevremeno i pojavio u njenom spotu za pesmu „Samo za tvoje oči“.

 

 

Od tada je prošlo dosta vremena, a Marko se od tada poprilično promenio.

Ipak, o Markovom životu ne zna se mnogo, a iskustvo u spotu ga nije privolelo mejnstrim muzici. Umesto toga, Dmitrović je danas ponosni fan metal i rok muzike, iako gaji puno poštovanja prema velikoj karijeri svoje sestre od tetke.

BONUS VIDEO: