28/01/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

OVAJ TRIK SVAKO TREBA DA ZNA: Samo jedna tableta dovoljna je da TUŠ KABINA bude perfektno čista!

OVAJ TRIK SVAKO TREBA DA ZNA: Samo jedna tableta dovoljna je da TUŠ KABINA bude perfektno čista!

Čišćenje tuš kabine sigurno nije omiljen posao, ali i to povremeno dođe na red. Najviše frustrira kada se pomučite da sve bude perfektno čisto, a rezultat nije onakav kakav ste očekivali. Da bismo se oslobodili mrlja, prljavštine i svega što je tokom vremena okružilo kupatilo, potrebno je dosta energije i sredstava. Ipak, postoje neki efikasni načini kako da očistite tuš kabinu, a da se prethodno ne namučite. Ovim trikom vratićete blistavost vašim vratima od tuš kabine. Koji je onda najbolji način čišćenja? Pa sa tabletom za pranje sudova naravno!

Ovaj praktičan savet mogao bi vam koristiti!

Uzmite jedan sunđer, i isecite ga da bude tačne veličine kao tableta. Sa tablete prethodno uklonite providnu foliju. Uvek obavezno nosite gumene rukavice, kada ste u kontaktu sa ovakvim proizvodima! Pokvasite sunđer i prelazite detaljno preko vrata tuš kabine ili zavese. Zatim sve dobro isperite vrućom vodom. Tableta je moćnija nego što mislite!

Pomešajte vodu i sirće u kesi u razmeri jedan prema jedan. Tečnost stavite u kesu. Tu mešavinu stavite na glavu tuša i zavežite gumicom za kosu, tako da rupice tuša budu uronjene u tečnost. Pustite da stoji bar 15 do 20 minuta, najbolje do sat vremena. Zatim uzmete jednu čačkalicu i očistite svaku rupicu pojedinačno. Nakon što je prošlo određeno vreme, pustite vrelu vodu i isperite sve.

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);