18/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

OVAJ FRAJER ČEKA MAJU U CRNOJ GORI, A NIJE DESIGNERICA: Starleta dobila ŠOK PORUKU, sve procurilo u javnost!

INFO

Starleta Maja Marinković najavila je veliki dolazak na crnogorsko primorje, budući da svake godine izbiju mnogi skandali, ne sumnjamo da će se i sada to desiti. Međutim, za sada je na crnogoskom primorju njen otac Taki Marinković sa bivšim takmičarom ,,Elite 7″ i pevačem Božom Džonsom. 

Njih dvojica se svakodnevno provode po plažama, žurkama, a kako kaže pravilo, ako se ne okači na društvene mreže snimak iz provoda kao da se nije ni desilo. Tako je Boža na Instagram objavio stori, snimajući Takija, te je u opisu videa poslao poruku Marinkovićevoj da im nedostaje na žurki. 

Foto: Instagram.com

Taki Marinković i Boža Džons na žurki u Crnoj Gori

 

Nedostaješ Majo! Kako si tugo, šta mi radiš sada – napisao je Boža u opisu storija. 

Podsetimo, Maja je nedavno u jednom intervju istakla da ne bi mogla da bude sa dečkom koji ne voli pesme Desingerice, te istakla da za to moraš biti ,,gas“, čuvena rečenica našeg repera. 

Desingerici se očigledno svideo odgovor Marinkovićeve koji je dala, te je to objavio na svom Instagram profilu. 

Foto: ST/Nemanja Pančić/ST/Nikola Mutić. Printscreen

Maja Marinković i Desingerica

 

Mnogi su ovo shvatili kao poruku koju je Desingerica poslao Maji, a dosta je bilo spekulisanja da će uskoro Marinkovićeva da se ,,spusti“ na crnogorsko primorje, gde će biti glavna zvezda na nastupima ovog kontroverznog repera. 

Podsetimo, Maja je na sledeći način pričala o odnosu sa Desingericom:

– Stvarno ne znam o čemu se radi, videla sam da se piše o tome, ali ne znam o čemu se radi. Ljudi imaju pravo da pričaju šta žele, ali tu nema nikakve veze. Kada pričamo u množini, nikada nisam imala slučaj da mi neko odoli, ali kada je on u pitanju, tu stvarno nema ništa. Ja sam lepa devojka, bilo bi glupo da nemam dečka. Slobodna sam i spokojna, pronašla sam svoj mir, provodim vreme sa dragim ljudima, samim tim sam zadovoljna sobom – istakla je Maja nedavno za Republiku. 

BONUS VIDEO: