08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

OVA STRATEGIJA ANITINE MAJKE ZA ĆERKINU POBEDU JE SVIMA PROMAKLA: „Ako ne bude ništa od Anđela, dobra je i Matora…“

INFO

Nakon što se majka Anite Stanojlović, Angelina, prošle noći obrela u Beloj kući gde se brutalno obračunala sa ćerkinom još uvek zakonitom suprugom Jovanom Tomić Matorom, mišljenja o njenom dolasku u rijaliti su podeljena. 

Naime, na društvenim mrežama se uveliko komentariše kako je Anitina mama došla da poduči ćerku kako da se ponaša da bi pobedila u „Eliti“. 

Foto: printskrin

Anita Stanojlović i njena majka tema su raznih teorija fanova rijalitija

Pošto je u momentu kada je njena majka kročila u studio TV Pinka Anita lila gorke suze zbog svog narušenog odnosa sa Anđelom Rankovićem, fanovi rijalitija po grupama i stranicama, koje se bave dešavanjima u rijalitiju, odmah su počela nagađanja i tumačenja Angelinine posete. 

Anita, ne plači, sad će mama u Rajski da te smiri i kaže: „Trpi!“ nije sve u se*su, nešto je i u prvom mestu – jedan je od komentara uz snimak iz Bele kuće na kome je Anita uplakana zbog zahladnelog odnosa sa svojim rijaliti dečkom, dok ju je Marko Đedović tešio.

INFO

Foto: printskrin

Anita Stanojlović iritira korisnike društvenih mreža

Iako je Anitina majka napravila opšti haos koji se nastavio i nakon njenog odlaska iz „Elite“, mnogi su u njenoj poseti prepoznali strategiju, bez obzira na to što se brutalno posvađala sa Matorom, pa čak predviđaju da je moguće da se do kraja rijalitija Stanojlovićava njoj i vrati.

Ako ne bude ništa od Anđela, dobra je i Matora – između ostalog su primetili pojedini fanovi koji nižu objave na društvenim mrežama. 

BONUS VIDEO: