Foto: Shutterstock

Osobe koje slave ljubav na način na koji su to činili pesnici pre nekoliko vekova smatraju da je romantika osnovni „začin“ u svakoj vezi. Zato se i danas, u eri aplikacija za upoznavanje i virtuelnih veza, odlučuju da pišu ljubavna pisma, priređuju večere iznenađenja uz sveće i uživaju u radostima zajedničkog trenutka. 

Astrolozi kažu da se večiti romantičari rađaju u četiri znaka Zodijaka i da je za njih takav pristup ljubavi zapravo način života.

1. Bik

Foto: pixabay.com

Bikovi su veliki tradicionalisti kad je reč o ljubavi

Osobe rođene u ovom zemljanom znaku poznate su po dubokom osećaju odanosti i posvećenosti voljenoj osobi. Ove osobine često čine da Bikovi kao beznadežni romantičari pristupaju svojim vezama sa snažnom željom da zauvek ostanu zajedno sa partnerom.

Bikovi imaju tendenciju da neguju fizičke i emocionalne aspekte romanse. Oni vole držanje za ruke, druženje, iskrene razgovore, zajedničko uživanje u romantičnom obroku… Ova senzualna iskustva su kamen temeljac staromodne romanse, a Bikovi ih obožavaju.

Takođe, osobe rođene u ovom zemljanom znaku su svesne da je za iskrenu, trajnu ljubav potrebno vreme i spremne su da ulože veliki trud i strpljenje da bi njihova emotivna veza uspela.