21/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

OTKRIVENO SVE O SUSRETU MAJE I CARA U CRIKVENICI: Stanislav za OVE DETALJE nema pojma, sve se desilo njemu iza leđa!

OTKRIVENO SVE O SUSRETU MAJE I CARA U CRIKVENICI: Stanislav za OVE DETALJE nema pojma, sve se desilo njemu iza leđa!

Starleta Maja Marinković važi za onu za kojom mnogi muškarci uzdišu, pa čak i bivši, što se već dokazalo nebrojano mnogo puta. Međutim, ona sada uživa u vezi sa dečkom Stanislavom Krofakom, a nedavno su posetili Crikvenicu, rodni grad, baš njenog bivšeg dečka Filipa Cara. 

 

 

Međutim, kako saznajemo, Maja je mogla da naleti na Cara, budući da su se kretali na istim mestima. 

– Maja i Stanislav su bili u restoranu na ručku, delovali su presrećno i prezaljubljeno, on joj sve udovoljava, gleda u nju zaljubljeno. Čak nije bilo ni naznaka da će doći do problema između njih dvoje, baš su lepo funckionisali. Bili su tu možda nekih sat i po, dva i otišli su – započinje izvor za Republiku i nastavlja:

– Nakon nekog vremena je došao i Filip, nije sedeo, nego je bio samo u prolazu, ali je on sa svima na ćao-ćao, pa se pozdravio sa ljudima. Bio je u žurbi, pričao je sa nekim na telefonu. Ne znam kako bi bilo da su se sreli tu, ne bi bilo tako lagana atmosfera. Tako da, moglo je svakako doći do susreta. 

Foto: ATA images, Wikimedia/Roberta F., instagram.com/printscreen

Maja Marinković, Stanislav Krofak, Filip Car

 

Inače, Maja Marinković i Stanislav Krofak su sve šokirali kada su se zajedno pojavili u javnosti, budući da su se nekoliko dana pre ozvaničenja veze pojavili u emisiji ,,Narod pita“ gde su istakli da su raskinuli, te je izbila ozbiljna svađa, a Krofak je pred našim kamerama rekao sledeće:

– Sam sam došao, čuli smo se, nema potrebe da bude varnica. Ona želi vezu, ja ne želim vezu i to je to, ja sam joj se nisam javio, kad sam video šta se dešava, dva, tri puta je pokušala da dođe do mene, video sam gde to ide, hteo sam da vidim gde to ide, kada sam video sklonio sam se – rekao je Stanislav za Republiku i nastavlja:

– Ja sam došao na prijateljski način da pričamo, ja sam video gde to ide, pa sam napravio distancu, neka se ohladi, pa ćemo videti šta će se desiti. Imao sam dve veze i dva karambola, nisam bio spreman za to, šta mi treba? Sada ću videti, nisam još spreman, hoću da dođem sebi. Posao hoću da vidim kako to ide i eto. Nisam je ni video, ni čuo, znao sam da večeras smo zajedno u emisiji, nisam hteo da je zovem, video sam kako je, pružio sam prijateljsku ruku, a ona je odmah gde je i šta je.  

BONUS VIDEO: