Foto: Live Production

Naša multitalentovana glumica, koja je poznata po zapaželim „izletima“ u muzičke vode, Jelena Gavrilović i muzički mag – jedan od najpoznatijih muzičara, kompozitora, tekstopisaca i muzičkih producenta Tonči Huljić voditeljski su par koji će prvog dana manifestacije, 25. januara gledaoce u Areni i pored TV ekrana provesti kroz višečasovnu ceremoniju dodele nagrada i senzacionalnih nastupa, dok će drugog dana na sceni dominirati ikone nove muzičke scene – Mimi Mercedez i Voyage!

– Drago mi je da imamo ovakvu jednu manifestaciju koja će ugostiti najveće regionalne zvezde i koja, godinama unazad, čitavu regionalnu muzičku scenu drži pod istim krovom. Izuzetna mi je čast što sam dobila poziv da vodim MAC i posebno sam počastvovana što će moj partner u tome  biti baš Tonči Huljić, čovek koji je svojim talentom, ljubavlju i posvećenošću u muzici ostavio trajan i neizbrisiv trag – rekla je Jelena.

Foto: Live Production

Jelena Golubović i Tonči Huljić

Povodom uloge voditelja, Tonči Huljić je rekao da je time ostvario svoje dečačke snove:

Sa velikim zadovoljstvom sam prihvatio ulogu voditelja na MAC-u, na to gledam kao neku vrstu ispunjenja svojih davnih želja. Svi smo mi kao mali maštali o tome da ćemo jednom, kada odrastemo, biti pevači, filmski glumci ili televizijski voditelji. Ja sam se čitav svoj život bavio muzikom, a sad je izgleda, došlo vreme da se oprobam i u nečemu o čemu sam u detinjstvu maštao.

Mimi Mercedez, koja će zajedno sa Voyage-om voditi ceremoniju drugog dana jasno je stavila do znanja da je spremna i za ovu ulogu.