23/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

OTKRIVENO KO JE NOVI DEČKO RADE MANOJLOVIĆ: Ljubili se nasred ulice, a onda je usledio VELEOBRT!

INFO

Pevačica Rada Manojlović, po svemu sudeći, nema sreće ljubavi, što je i sama neretko isticala u gotovo svakom intervjuu. Međutim, izgleda da je nekadašnjoj takmičarki „Zvezde Granda“ pošlo za rukom da nađe novu srodnu dušu.

Naime, Manojlovićevu je paparaco ekipa uhvatila kako vozi svog crvenog „rendž rovera“, ali u jednom trenutku je zaustavila svoje vozilo, te izašla iz njega zajedno sa momokom koji je bio na suvozačevom mestu. Rada mu je prišla prilično prisnim koracima, a ubrzo ga i zagrlila, nakon čega je usledio i poljubac.

Međutim, njih dvoje se tu nisu zaustavili, te su nastavili sa prisnim dodirima i zagrljajima, dok ih je paparaco sve vreme snimao. Inače, pevačicinog novog dečka kamera je usnimila i iz drugog ugla, kada je umesto nje seo na vozačevo mesto.

Rada se, prvi put nakon ovog snimka, oglasila i objasnila ko je misteriozni dečko, sa kojim se poljubila u javnosti:

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov Pink

Rada Manojlović

 

– Nije mi to novi dečko. Možda se nekome učinilo, ali to je zapravo moj vozač i jako dobar prijatelj, tako da ne bih preterano o toj temi. Hvala na interesovanju – poručila je Rada Manojlović za Informer.

Podsećanja radi, Rada je nedavno istakla da joj ne polazi za rukom da se uda zato što nema vremena za muškarce zbog prirode posla kojim se bavi. Ona tvrdi da ni šeme ne dolaze u obzir, tako da onaj ko misli da može da je osvoji može samo da dođe sa prstenom u ruci kako bi je verio.

– Prestala sam u intervjuima da pričam o momcima i vezama jer ih nemam duže vreme. Ne stižem od posla da se bavim time, radim po ceo dan i ko će ženu pored sebe koja je po ceo dan u poslu? Pa niko! Nemam vremena za šeme, ja sam žena koja voli da se posveti partneru, a ne da to bude nešto površno! Sledeći kome se svidim može samo da dođe sa prstenom i da klekne ispred mene! U obzir dolazi veridba, ali šeme ne. Volim da kažem da ja više nemam vremena za gubljenje – rekla je folkerka.

BONUS VIDEO: