08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

OTKRIVENA ŠOK PRAVILA ELITE 8! Povezana su sa „Farmom“, evo šta čeka NOVE UČESNIKE! Pink najavio HAOS (FOTO)

INFO

RTV Pink, jedna od najpoznatijih televizijskih stanica u Srbiji, ove godine obeležava neverovatnih 30 godina rada. Povodom ovog velikog jubileja, vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović, najavio je planirane izmene u programskoj šemi, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. 

Svi verni fanovi rijaliti programa sa nestrpljenjem iščekuju informacije o učesnicima osme sezone popularnog programa „Elita„. Međutim, iznenađenje je usledilo kada je Veliki šef najavio da će se od septembra emitovati i nastavak čuvenog rijalitija – „Farma 8„. Ova vest je izazvala mnogo uzbuđenja i interesovanja među gledaocima, a mnogi su se zapitali kako će ta dva rijalitija funkcionisati paralelno, s obzirom na to da će se dva rijalitija emitovati na dva programa – Pinku i novoj televiziji, „Narodna TV“.

Foto: Youtube.com/Maja Nikolic

Farma se sedam sezona emitovana na RTV Pink

Ipak, jedan komentar na društvenim mrežama posebno je privukao pažnju, a u njemu se spekulisalo o mogućim planovima produkcije. Željko Mitrović je otkrio da je razmatrana ideja da učesnici koji prave haos u „Eliti“ budu kažnjeni slanjem na „Farmu“, dok bi oni koji pokažu dobre radne sposobnosti na „Farmi“ bili nagrađeni odlaskom u „Elitu“. Ova ideja je izazvala burne reakcije i mnogi su izrazili svoje oduševljenje ovim planovima.

INFO

Foto: instagram.com/zeljkomitrovic

Željko Mitrović otkrio pravila 8. sezone „Elite“ i „Farme“

Fora bi bila da kad neko u Eliti napravi haos, bude po kazni poslat na “Farmu“ a kad neko na “Farmi“ pokaže da je dobar radnik, za trud se pošalje u “Elitu“. Videli bi onda borbu ko je najbolji, a ne da uništavaju inventar i žive u smrdljaku – glasio je jedan od mnogobrojnih komentara, a po svemu sudeći, tako nešto će se od septembra i realizovati:

Tako će i biti, i obrnuto. Najbolji sa „Farme“ idu u „Elitu“ – napisao je Željko Mitrović, idejni tvorac ovog popularnog projekta.

Podsećanja radi, Željko Mitrović oglasio se na društvenoj mreži Instagram, te saopštio javnosti da je doneo odluku da otvori novu televiziju, te na njoj najavio nastavak čuvenog rijalitija „Farma“, koji je svojevremeno obarao sve rekorde gledanosti širom regiona.

– U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova „NARODNA TV“ – istakao je Mitrović u svojoj objavi, te odmah nastavio:

– Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala „Farma“, tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju „Elitu“, a na Narodnoj TV „Farmu“!

BONUS VIDEO: