23/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

OTKRIVENA ŠOK ISTINA O DEČKU MILICE TODOROVIĆ: Sve se saznalo, pevačica se IZLANUILA!

Vesti

Pevačica Milica Todorović nedavno je otkrila da je u emotivnoj vezi sa Lazarom Granićem, koji je do tada bio nepoznat širokoj javnosti. Ova informacija izazvala je interesovanje medija, koji su proteklih meseci spekulisali o identitetu dečka pobednice muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

Međutim, iako se pisalo da tetovira obrve poznatim damama, istina je, ipak, skroz drugačija. Naime, Todorovićeva je istakla da je Lazar trener u konjičkom klubu.

 Sadašnji dečko je trener u konjičkom klubu – ponosno je rekla ona.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Milica Todorović ima novog dečka, Lazara Granića

Molim? – bila je iznenađena Ceca Ražnatović, koja je bila u ulozi voditelja.

– Ja od konja ne mogu da pobegnem – dodala je Todorovićeva u emisiji „Ceca šou“, čime je pecnula i bivšeg partnera, glumca Petra Strugara, kojeg je, podsetimo, upoznala tako što mu je pohvalila konja.

Vesti

Foto: Lazar Granić/Facebook, ATAImages, ST/Vladimir Lukić

Milica Todorović nakon veze sa Petrom Strugarom uživa sa Lazarom

Inače, nakon veze sa Strugarom, Milica javnosti nije predstavljala nijednog dečka, dok nije srela Lazara. Međutim, malo ko zna da su se njih dvojica družili i to u baš u vreme kad se gllumac zabavljao pevačicom. Njihovom prijateljstvu kumovala je ljubav prema konjima, a ono je okončano upravo zbog Todorovićke. 

– Lazar je instruktor jahanja, a njegova ljubav prema konjima datira još iz detinjstva. Sa Strugarom ga je spojilo bar to, a dok se Petar zabavljao sa Milicom, Lazar je sve znao o njihovoj vezi. Još tada se ona njemu dopadala. Eto, pet godina kasnije, uspeo je da je osvoji, ali je zato izgubio druga. Očigledno se baš zagrejao za Milicu – otkriva za Svet upućeni izvor.  

BONUS VIDEO: