05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

OTKRIVEN DATUM KRAJA RIJALITIJA NA PINKU: Evo kada se završava ELITA 7, procurila informacija iz PRODUKCIJE!

INFO

Nakon više od devet meseci koliko su gledaoci kraj malih ekrana imali priliku da prate svakodnevna dešavanja u Beloj kući, kraj sedme sezone rijalitija „Elita“ je sve bliži. Prema informacijama koje su sada isplivale u javnost, veliko superfinale je već uveliko zakazano, i to za 2. jul, što znači da takmičarima preostaje još samo četiri nedelje da pokažu svoje najbolje strane i zauvek obeleže ovu sezonu.

Naime, kako dalje navodi izvor, finale popularnog riijaliti formata biće obogaćeno brojnim iznenađenjima koja će oduševiti kako takmičare, tako i vernu publiku.

Veliko finale „Elite 7“ nosi brojna iznenađenja. Produkcija već uveliko priprema detalje koji će oduševiti i učesnike, ali i verne gledaoce. Dvorište Bele kuće biće obeleženo simbolima ovog rijalitija, a učesnike očekuje virok asortiman posluženja – rekao je izvor, prenosi Alo, pa dodao:

Foto: TV Pink/printscreen

Finale Elite 7 zakazano je za 2. jul

 Finale je planirano za 2. jul, te je takmičarima ostalo još svega četiri nedelje da se pokažu u najboljem svetlu.

Podsećanja radi, rijaliti šou-program „Elita 7“ privuko je veliku pažnju gledalaca kraj malih ekrana, a kako je Milica Mitrović, direktorka zabavnog programa televizije Pink, nedavno najavila da je konkurs za nove učesnike osme sezone „Elite“ otvoren, milionski auditorijum jedva čeka da sazna ko će se u septembru useliti na velelepno imanje u Šimanovcima.

Međutim, fanovi popularnog TV formata neće morati previše da čekaju, jer se polako otkrivaju imena koja će se uskoro naći pred kamerama. Detaljnije pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO: