19/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

OPA, ISKORISTIO GUŽVU! Terza PREUZEO INICIJATIVU na žurci, Sofija odmah uzvratila – kamere sve zabeležile! (GALERIJA)

OPA, ISKORISTIO GUŽVU! Terza PREUZEO INICIJATIVU na žurci, Sofija odmah uzvratila - kamere sve zabeležile! (GALERIJA)

U Beloj kući vladala je euforija povodom proslave 30. rođendana „Pink“ televizije. Ukućani su bili vidno uzbuđeni, a posebno je pažnju privukao Borislav Terzić Terza, koji je uhvaćen kako se mota oko zgodne rijaliti učesnice Sofije Janićijević.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sofija i Terza

Njihov razgovor, prema zabeleženim snimcima, bio je prilično zanimljiv – Terza je upitao Sofiju da li „radimo nešto“, izražavajući svoje očigledno interesovanje, dok je ona ostala prijateljski nastrojena, dok je nevino stajala pored njega.

– Je l’ radimo mi nešto? Ne smem ni da stojim pored tebe – rekao je Terza.

Terzin neuspešan pokušaj udvaranja

Interesovanje javnosti za ovaj događaj dodatno je podgrejao Terzin pokušaj udvaranja Sofiji, koji je postao glavna tema razgovora među ukućanima, ali i čitavim auditorijumom. Njihov neobičan dijalog privukao je pažnju kako samih učesnika proslave, tako i gledalaca, te je postao predmet brojnih komentara na društvenim mrežama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sofija i Terza

Reakcije i komentari javnosti

Iako su se Terza i Sofija trudili da sve između njih deluje prijateljski, njihovi postupci su izazvali brojne reakcije i komentare među svedocima ovog događaja. Neki su isticali Terzinu upornost, dok su drugi komentarisali Sofijinu suptilnu reakciju na njegove pokušaje udvaranja. Ova situacija dodatno je začinila proslavu i učinila je intrigantnijom za sve prisutne.

INFO

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock, Printscreen/Pink TV

Terza i Milica, ilustracija

Ova neobična dinamika između Terze i Sofije dodatno je začinila veče proslave 30. rođendana Pink televizije, ostavljajući ukućane i gledaoce „Elite“ u iščekivanju daljeg razvoja događaja. Jedno je sigurno: trudnoj Milici Veličković, koja sa Borom čeka svoje prvo dete, sigurno nije svejedno.

BONUS VIDEO: