06/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ONE SU ZATRUDNELE U RIJALITIJU! Neke takmičarke jedva čekale da postanu majke, a ove su hitno morale na abortus!

ONE SU ZATRUDNELE U RIJALITIJU! Neke takmičarke jedva čekale da postanu majke, a ove su hitno morale na abortus!

Kada se uopšte pomene rijaliti trudnoća, svima prvo na um pada Miljana Kulić, trenutno aktuelna učesnica rijalitija „Elita“. 

Foto: printskrin

Miljana Kulić

Miljana je rodila sina Željka, a u njenoj trudnići se naširoko raspredalo od trenutka kada se saznalo da je u drugom stanju. Otac bebe, Ivan Marinković, takođe je poznato lice u svetu rijalitija i često je u centru medijske pažnje zbog svoje tadašnje turbulentne veze sa Miljanom.

U ovom trenutku, brigu o malom Željku preuzela je Marija Kulić, takođe poznata rijaliti zvezda, pružajući mu svu moguću nežnost i pažnju jedne bake.

Druga rijaliti ljubav Miljane Kulić,bio je Lazar Čolić Zola, sa kojim je, čini se, izgladila odnose. Miljana i Zola su započeli romansu tokom treće sezone Zadruge. Mnogi su bili protiv te veze, pa čak i Miljanini roditelji, a majka Marija je odlučila da uđe u rijaliti da ih rastavi.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shuttestock

Miljana Kulić

Miljana je nekoliko puta abortirala Zolino dete, a kada su izašli iz rijalitija, započeli su zajednički život i ušli u novu sezonu Zadruge. U prethodnim sezonama, Miljana je otvoreno pričala o svojim prekidima trudnoće.

Milan Milošević, širom regiona poznat kao voditelj na ružičastoj televiziji, sve češće se spominje se po medijima zbog sve češćeg unošenja testova za trudnoću u „Elitu“, a učesnice strepe od njegovog ulaska.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Milica veličković

Milica Veličković, koja je već na početku rijalitija „Elita“ privukla mnogo pažnje gledalaca, iznenadila je čitav auditorijum. Milica je takođe brzo po ulasku u rijaliti uplovila u vezu sa Borislavom Terzićem Terzom, a nakon sumnji da je u drugom stanju, test je pokazao pozitivan rezultat.

– Ljudi, Milica je uradila test za trudnoću, pokazao je dve crte – rekao je Milan Milošević.

– Užas – rekla je Milica.

– Nemamo gde da živimo, nemamo posao, majka mi nije tu – rekla je Milica.

– Terza da li si spreman da preuzmeš odgovornost? – upitao je Milan.

– Jesam, volim je i biće sve okej – rekao je Terza.

– Infarkt ću da dobijem, nije mi dobro. Šta mi majka sada misli? Baš da mi se to desi ovde, nisam ovo očekivala. Znala sam – rekla je Milica.

Nakon kratkog premišljanja Milica i Terza su odlučili da zadrže bebu, a Milica se smirila i sa nestrpljenjem čeka dana kada će se ostvariti kao majka.

Foto: TV PINK PRINTSCREEN

Milica veličković, Aneli Ahmić

Čitav auditorijum prošlog meseca bio je svedok toga da je u Belu kuću uneo test za trudnoću za Aneli Ahmić, čiji je status trudnoće bio predmet mnogih spekulacija.

Takmičarka je imala emotivnu romansu sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali je ipak odlučila da ne bi bilo ispravno da oni postanu roditelji, barem ne pod ovakvim okolnostima. Janjuš je izjavio da ne oseća nikakvu krivicu što je Aneli donela odluku da ne rodi njihovo dete.

– Razmišljam zašto je moralo sve ovako da se izdešava zadnjih šest meseci, da li je moralo? Neverovatne stvari. Sve je gotovo i pričaš i vraćaš se, nema smisla i poente. Ja mislim da je ona pogrešila. Mi smo oboje bili zbunili, a odjednom posle par dana kad smo krenuli da funkcionišemo, ulazak njene sestre, ljudi sa kojima se druži su je prihvatili… Na pogrešan način se sve ovo desilo. Par puta sam prilazio, ali nisam očekivao da će ovo da se desi. Do poslednjeg trenutka sam mislio da će da se predomisli – govorio je Janjuš Milanu Miloševiću.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić, Janjuš

 

Osim toga, javnost je upravo zapalila vest da se oko imena Anite Stanojlović podigla prašina tvrdnjama j trudnoći sa Anđelom Rankovićem, ona se upravo poverila Slađi Lazić, te istakla da je slične simptome imala i kada je zatrudnela prvi put.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita I Anđelo

Pred ulazak u šesticu radila sam obrve i kaže mi: „Ne verujem u to, ali žena mi je gledala u šolju i sve pogodila“. Ja popijem kafu, pošaljem sliku i kaže mi sve što mi je bilo u glavu, za Bojana, za trudnoću, baš sve kako se desilo. Rekla mi je kroz dve godine ostaćeš trudna, to je bilo pre dve godine, rodićeš devojčicu. Dečko je stariji od tebe, njegovi će da te prihvate jer su gradski ljudi, on će da ti bude ruka spasa i izvući će te iz svih problema. Daće ti motivaciju da pokreneš biznis i kreneš na kurseve. To se još nije desilo, možda i jeste, našla sam njega – rekla je Anita.

INFO

Foto: printskrin instagram

Aleks i beba

Iako trenutno nije deo rijaliti sveta, veliku popularnost uživa i Aleksandra Nikolić, pobednica „Zadruge 6“. Nekadašnji zadrugar Filip Car i njegova izabranica pre puna dva meseca po prvi put su postali roditelji malene devojčice koju su odlučili da nazovu Leona.

Aleksandra Nikolić sada čeka da se sredi papirologija, pa da se s ćerkicom preseli kod Filipa Cara u Crikvenicu, svakodnevno objavljuje fotografije na svom Instagram profilu.

BONUS VIDEO: