23/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

„On je bio moja najveća ljubav…“: Emina otkrila kako je NAJVAŽNIJI MUŠKARAC u njenom životu DOŽIVEO INFARKT kad su BILI SAMI KOD KUĆE!

Vesti

Poznata pevačica Emina Jahović često ističe da je odrastala kao siroče, jer je još u ranom detinjstvu ostala bez oca Nusreta Jahovića, koji je bio cenjeni kardiolog. 

Naime, on je preminuo od posledica infarkta, iako je bio upravo doktor specijalista za srca.

Ja sam jetim… To je na turskom kad je dete siroče, kad ostane bez oca ili majke u nekim ranim godinama. Meni se otac mnogo rano preselio, bila sam devojčica… Sećam se oca – ispričala je jednom prilikom Emina, pa se prisetila potresnih scena koje su joj ostavile traumu za ceo život:

On je prvi infarkt, sećam se, imao kada smo on i ja bili sami u kući. To je bila jedna strašna trauma za mene kao dete. Znam da mi je sve vreme bio na rukama kad je pao, ja sam samo govorila da se budi… To je bilo strašno teško za mene. Smrt roditelja kad je dete malo izazove jako veliku traumu. Dete nije svesno trenutka boli. Kad si stariji, to bude bol, ali prođe, prihvati se. Kad si dete, to ti ostane za ceo život. To mnogo utiče na tvoje izbore, na tvoj karakter, na tvoje strahove.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Emina Jahović je prerano ostala bez voljenog oca

Ona je zatim otkrila šta joj je ovako veliki gubitak najviše oduzeo u životu.

Moj otac je bio moja najveća ljubav. Nema dana da ga se ne setim. Mnogo, mnogo mi nedostaje. Pre neki dan sam bila na nekoj svadbi, videla sam mladu, to je jedna moja rođaka koja prelepo izgleda, kako na podijumu igra sa ocem. Rekla sam: „Bože dragi, ovako nešto nikad nisam doživela, ovako nešto postoji“. Kao da sam taj deo života izbrisala nekako. Uvek mi se plače kad pričam o njemu, ali neću da plačem jer sam sve više svesna da je samo fizičko telo ono što odlazi. On je tu, duše putuju – zaključila je pevačica za Face TV.

BONUS VIDEO: