18/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

OKO ANELI AHMIĆ ĆE SE OTIMATI U „ELITI 8!“ Janjuš će imati pune ruke posla, nije ni slutio da će mu se bivša ovako TRANSFORMISATI!

OKO ANELI AHMIĆ ĆE SE OTIMATI U "ELITI 8!" Janjuš će imati pune ruke posla, nije ni slutio da će mu se bivša ovako TRANSFORMISATI!

Aneli Ahmić, poznata po svom izvajanom telu i atraktivnom izgledu, trenutno uživa na letovanju u Dubrovniku sa svojom ćerkicom Norom. Za njih dve je iznajmila luksuznu vilu kako bi uživale u miru i privatnosti.

Aneli je poznata po tome što voli da slika svoje  telo u kupaćem kostimu i redovno objavljuje provokativne slike na društvenim mrežama. Ovog puta, iznenadila je mnoge svoje pratioce objavivši vrele snimke iz Dubrovnika, što je izazvalo veliku pažnju i komentare mnogih muškaraca.

Iako je Aneli odlučila da uživa sama sa svojom ćerkicom, mnogi se pitaju da li će se njeno mišljenje o ljubavi promeniti u skorije vreme. Dok se spekuliše o tome da li će se Aneli zaljubiti, ona nastavlja da intrigira javnost svojim zanosnim izgledom i avanturama na društvenim mrežama.

Kasting za osmu sezonu rijaliti programa „Elita“ i dalje traje, a ovih dana otkrivena su imena nekoliko takmičara koji će biti deo šou-programa narednih meseci. Naime, do sada su otkrivene dve nove učesnice, a reč je o Ivani Kaneški i o Aleksandri Vučenović, koje nisu poznate javnosti. Bivši zadrugar Stefan Karić je takođe potpisao ugovor s Velikim Šefom za ulazak u „Elitu 8“. Međutim, ono što niko nije očekivao jeste da će u ovoj sezoni ponovo biti i Aneli Ahmić, drugoplasirana takmičarka iz „Elite 7“, koja se sada vraća jača nego ikad.

BONUS VIDEO: