18/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

OGNJEN AMIDŽIĆ OSTAO BEZ KOSE! Voditelj totalno promenio imidž, niko nije verovao da će se na OVO usuditi!

Vesti

Voditelj Ognjen Amidžić, poznat po svom duhovitom i nekonvencionalnom pristupu, ponovo je izazvao smeh među svojim pratiocima na Instagramu. Naime, nedavno je objavio fotografiju na kojoj je isprobao filter koji mu daje kratku, gotovo ćelavu, plavu kosu i minđušu na uhu. U svom prepoznatljivom stilu, napisao je: „Farbam se ovako“, što je izazvalo lavinu komentara i smeha među fanovima.

Foto: instagram.com/printscreen

Ognjen Amidžić

Inače, ime koje su Ognjen i Mina Naumović odabrali za svog sina – Perun, izazvalo je brojne reakcije javnosti. Mina je, vidno izrevoltirana nekim prozivkama i komentarima, nedavno odlučila da se obrati putem Instagram storija i odgovori na komentare na ovu temu. Njena poruka bila je jasna i direktna da je izbor imena za njeno dete isključivo njena odluka i da je ne zanima mišljenje drugih ljudi. Ova reakcija izazvala je dodatnu pažnju javnosti i pokrenula raspravu o pravu roditelja da slobodno biraju ime za svoju decu.

– Zabole me šta mislite o imenu koje sam izabrala za svoje dete. Generalno, zabole me šta mislite o bilo čemu. Mišljenje volim da čujem samo kada ga tražim. Održavajte ličnu higijenu i budite mi dobro – napisala je voditeljka nedavno.

Vesti

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, Instagram.com/callmenaumi

Ognjen Amidžić i Mina Naumović

 

Nakon što je postala meta osuđujućih komentara na društvenim mrežama, Mina Naumović se obratila javno, ističući da su je uvrede sramota i da se stidi umesto onih koji ih upućuju. Osvrnula se na svoje poreklo i vaspitanje, ističući da potiče iz porodice sa jasnim sistemom vrednosti u kojoj materijalno nikada nije bilo presudno. Naglasila je da je od malih nogu radila kako bi zarađivala „džeparac“, te da njena porodica i vaspitanje igraju ključnu ulogu u formiranju njenih vrednosti. Poručila je da je svesna da mnogi nisu imali takav početak, ali da je bitno pokušati izaći iz negativnosti, umesto uvlačenja drugih u „kanalizaciju“.

BONUS VIDEO: