23/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

OGLASIO SE MINISTAR MILIĆEVIĆ: „Danas se navršava devet godina od pokušaja ubistva Aleksandra Vučića u Srebrenici…“

OGLASIO SE MINISTAR MILIĆEVIĆ:  "Danas se navršava devet godina od pokušaja ubistva Aleksandra Vučića u Srebrenici..."

Povodom devet godina od incidenata u Srebrenici oglasio se ministar Đorđe Miličević, negovo saopštenje prenosimo u celosti:

– Danas se navršava devet godina od pokušaja ubistva nekadašnjeg premijera a danas  predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici. Niko od počinilaca, organizatora i inspiratora ovog monstruoznog napada nije uhapšen niti je iko osuđen.

Političari iz Sarajeva koji se zaklinju u lažnu multietničnost i demokratičnost do danas se nisu izvinili niti pokazali bilo kakav znak osude, kajanja ili žaljenja zbog divljačkog napada na lidera susedne države koji je samo došao da se kao čovek pokloni žrtvama zločina. Naprotiv.

Bošnjački političari iz Sarajeva kaju se i žale samo zbog toga što Vučić nije ubijen tada u Srebrenici. Otrovne strele koje i danas odapinju jasno pokazuju da se još uzdaju u to da će Vučiću skinuti glavu.

Podsećam da se predsednik Vučić tog dana u Potočarima držao hrabro i nije pognuo glavu pod kišom kamenica.

Vučić ni danas ne poginje glavu i ne plaši se rulje jer mu je borba za uspešnu i slobodnu Srbiju ispred svakog ličnog interesa.

S druge strane, oni koji vladaju u Sarajevu jasno pokazuju kakvu državu vode jer na svojoj teritoriji ne mogu ili ne žele da garantuju bezbednost stranom državniku niti su rešeni da rasvetle njegov pokušaj ubistva stranog državnika.

Time jasno pokazuju da ili nisu suverena i sposobna država ili da vlast te države podržava napad na lidera susedne prijateljske zemlje.