03/12/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

ODRŽAN KOLEGIJUM KK CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET: Imenovan Upravni odbor, pokrenuta NOVA INICIJATIVA!

ODRŽAN KOLEGIJUM KK CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET: Imenovan Upravni odbor, pokrenuta NOVA INICIJATIVA!

Košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet obavestio je javnost da je u ponedeljak održao prvu sednicu novoformiranog Kolegijuma kluba.

Kolegijum KK Crvena zvezda Meridianbet formiran je na drugoj Skupštini kluba koja je održana 15.11.2023.godine u Beogradu. Kolegijum čine predsednik KK Crvena zvezda Meridianbet Nebojša Čović, predsednik i potpredsednik Upravnog Odbora Željko Drčelić i Živorad Vasić, kao i predsednik i dva potpredsednika Skupštine kluba – Ljubomir Milić, Zoran Milošević i Dragiša Vučinić.

Na prvoj sednici kolegijuma potvrđen je i sastav novog Upravnog odbora koji će brojati 17 članova, a koji čine privrednici i veliki zvezdaši. Zasedanju su prisustvovali sledeći članovi:

Takođe, na sednici Kolegijuma kluba pokrenuta je inicijativa oko formiranja Stručnog saveta KK Crvena zvezda Meridianbet, a u skladu sa novim statutom kluba. Na prvom sastanku Kolegijuma KK Crvena zvezda Meridianbet, koja je imala više tačaka dnevnog reda, razgovaralo se i o pitanjima važnim za svakodnevno funkcionisanje kluba. Sednica Upravnog odbora kluba održaće se u narednih deset dana, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena – poručili su sa Malog Kalemegdana.

Crveno-beli su, inače, večeras u devetom kolu AdmiralBetABA lige zaseli na lidersku poziciju, pošto su savladali barski Mornar rezultatom 95:75.