24/05/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

ODNEO U GROB TAJNU GDE JE DANKINO TELO! Čitajte u SRPSKOM TELEGRAFU

INFO

Srpski telegraf u izdanju za ponedeljak 8. april donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

 

  • BRAT MONSTRUMA ODNEO U GROB TAJNUGDE SU SAKRILI DANKINO TELO

Dalibora Dragijevića (40) pokosio srčani udar na dan kad je trebalo da svedoči u tužilaštvu

Dalibor Dragijević (40), brat Dejana Dragijevića (50), osumnjičenog da je usmrtio malu Danku Ilić (2), preminuo je juče u Policijskoj upravi u Boru. Utvrđeno je da je reč o prirodnoj smrti, a nezvanično se saznaje da je doživeo infarkt. Dalibor je pritvoren zbog sumnje da je bratu pomogao da ukloni telo male Danke i trebalo je danas da svedoči u tužilaštvu.

Policija je saopštila da je Daliboru u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru, koji su pokušali reanimaciju, on je u 3.10 ujutru preminuo, a mrtvozornik je konstatovao prirodnu smrt.

  • Komšija Jovan: Po selu se priča da su je isekli na komade

Zločinci neće da priznaju gde je telo jer se nadaju da će dobiti manju kaznu, kaže komšija Jovan Janačković

 

  • Peticija na mrežama: Uhapsiti Borojevića zbog širenja laži

Na društvenoj mreži Tviter pokrenuta je peticija da se uhapsi/procesuira Saša Borojević, predsednik udruženja Porodični alarm, zbog izjava koje je davao medijima o tragično nastradaloj devojčici Danki Ilić (2) i njenim roditeljima.

Naime, otkako je malena Danka nestala, Borojević je u izjavama posebno apostrofirao/problematizovao porodicu devojčice, govorio da dete ne može tek tako da odšeta. Kao moguće scenarije navodio je i otmicu deteta – tipovanu ili ugovorenu.

 

 

  • IZBORI U SLOVAČKOJ! PUTIN SAD TRLJA RUKE: Pobedio njegov kandidat Pelegrini

Sve je gotovo. Slovačka je dobila novog predsednika u drugom krugu izbora i to je Peter Pelegrini.

Trijumf kandidata iza kojeg stoji premijer Robert Fico mogao bi, kako pišu mediji, da promeni još više slovački pogled na rat u Ukrajini.

 

  • LETI PERJE PRED EFES – ZVEZDA! MOKA TVRDI: PARTIZAN NIJE SRPSKI KLUB Muta: Nismo valjda baš toliko bolesni

Naše legende ne sumnjaju da će crveno-beli odigrati maksimalno protiv Efesa i eventualnom pobedom pogurati rivala u plej-in

 

  • OPLEO PO DRUGARU! ZVEZDAN: ŠA JE ZREO ZA LUDNICU

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić oglasio se za domaće medije, pa dao svoj sud o gorućim temama u rijalitiju „Elita“. On je prvo progovorio o vezi Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša, kao i o burnim svađama koje imaju, pa je objasnio da više ne može da prepozna repera, s kojim se u spoljnom svetu super slagao.

Foto: republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 8. april 2024.