03/12/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

OBAVESTIO SAM ŠEIKA BIN ZAJEDA O NASILJU NAD SRBIMA NA KIM! Vučić se u Njujorku sastao sa ministrom spoljnih poslova Ujedinjenih Arapskih Emirata! (FOTO)

OBAVESTIO SAM ŠEIKA BIN ZAJEDA O NASILJU NAD SRBIMA NA KIM! Vučić se u Njujorku sastao sa ministrom spoljnih poslova Ujedinjenih Arapskih Emirata! (FOTO)

 Srdačan susret sa prijateljem šeikom Abdulom bin Zajedom i domaćinom ovog izuzetnog prijema koji je okupio odabrane visoke zvanice iz celog sveta.

Razmenili mišljenja o najvažnijim pitanjima na agendi zasedanja #UNGA78, a šeika Abdula sam detaljno informisao o nasilju koje se vrši nad Srbima na Kosovu i Metohiji i pozvao prijateljske UAE da svojim uticajem i angažmanom pomognu u zaštiti i opstanku našeg naroda na svojim vekovnim ognjištima.

Iskoristio sam i ovu priliku da zamolim šeika al Nahjana da predsedniku #UAE, Njegovom visočanstvu šeiku prenese moje srdačne pozdrave i izraze dubokog uvažavanja, uz očekivanje da će, čim mu obaveze to budu dozvolile, ponovo posetiti prijateljsku Srbiju, koja je i njegova kuća. Ponovio sam da sam posebno ponosan na naše prijateljstvo, kao i na činjenicu da jedan od najuticajnijih lidera sveta našu zemlju smatra važnim partnerom i da i lično posvećuje veliku pažnju daljem jačanju odnosa sa Srbijom – napisao je Vučić na Instagramu.

 

 

BONUS VIDEO:

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);