08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

Novinarka BRUTALNO NAPADNUTA u Novom Sadu od strane OPOZICIJE! Pristalice divljaju ispred Sajma: Ovoliku agresivnost dosad nismo videli

Novinarka BRUTALNO NAPADNUTA u Novom Sadu od strane OPOZICIJE! Pristalice divljaju ispred Sajma: Ovoliku agresivnost dosad nismo videli

Dopisnica Informera iz Novog Sada Emilija Marić, koja je danas brutalno napadnuta od strane opozicije, opisala je kako je taj stravičan napad izgledao.

Kako je istakla, ovakva agresivnost od strane opozicije do sada nije viđena.

Ovoliku agresivnost od strane opozicije dosad nismo videli. Bora Novaković je nasrtao na policiju. Tolika agresivnost, ovo Srbija nikad nije videla. Mislim da je svima jasno ko je i šta je opozicija. Pokušavaju da provale i razbiju stakla. Ako tako sada rade, kako bi bilo da nam vode državu. Ovo je strašno i skandalozno. To traje već dva sata„, rekla je novinarka Informera.

Ona ističe da pristalice opozicije napadaju čak i policiju.

Ja sam dobro, uopšte ih se ne bojim. Sprečavaju me da radim svoj posao i prete mi. Boru Novakovića su čak i njegovi držali i spustili na zemlju. Ovo je strašna situacija koja se dešava ovde. Dvadesetak njih hoće da provali u salu. Svi lideri opozicije u Novom Sadu su ovde i najagresivniji su od svih. Ima policije, ali oni napadaju i njih.„, dodala je.

Podsetimo, danas je i Radomir Lazović naoružan nekom vrstom eksplozivne naprave šetao je po centru Beograda, prilikom čega je upao u piceriju u Ulici Cara Dušana, jer se tu nalazi kol centar Srpske napredne stranke, prilikom čega je, prema nezvaničnim informacijma, bio aktiviran i suzavac.

Lazović se trenutno nalazi ispred pomenute picerije, gde je opkoljen policijskim jedinicama, nakon vandalskog nasrtaja, i upravo daje izjavu policijskim službenicima.

Oko Lazovića se okupila velika grupa njegovih simpatizera, koja odobrava ovaj njegov vandalski čin i podržava demoliranje kol centara Srpske napredne stranke, što umnogomo govori koliko je opoziciji stalo do fer i pristojnih izbora.

 

Pristalice okupljene ispred kol centra nasrću na novinare, remete ih u izvršenju svojih novinarskih dužnosti, a kako naš reporter sa lica mesta javlja, neki od okupljenih su i prešli granicu verbalne komunikacije i fizički počeli da nasrću na novinare.

BONUS VIDEO: