20/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NOVI DEČKO MAJE MARINKOVIĆ UHVAĆEN ISPRED NJENE ZGRADE? Starleta nakon RASKIDA sa Stanislavom ponovo SREĆNA, ovo su svi detalji!

NOVI DEČKO MAJE MARINKOVIĆ UHVAĆEN ISPRED NJENE ZGRADE? Starleta nakon RASKIDA sa Stanislavom ponovo SREĆNA, ovo su svi detalji!

Starleta Maja Marinković nakon raskida sa MMA borcem Stanislavom Krofakom odlučila je da se okrene sebi i uživa u ostatku letnjih dana. Ona će uskoro biti na crnogorskom primorju, gde će zasigurno izazvati srčane smetnje. 

Međutim, kako portal INFO saznaje, Maja ima tajnog udvrača, koji ne krije emocije prema starleti i vrlo joj otvoreno govori o svojić osećanjima. Naime, Majina drugarica za Republiku otkriva o kakvom dečku je reč:

Foto: Amig show

Maja Marinković u emisiji ,,Amidži šou“

 

To je počelo pre par dana, mislim Maji konstantno pišu, što preko društvenih mreža, što ovako u izlasku. Ali ona ne daje mnogo važnosti tome. Ima jedan dečko koji joj šalje poruke, cveće joj stalno stiže na adresu… Jedno veče je čekao ispred njenog stana da se ona pojavi, ali je ona bila u emisiji do ranih jutarnjih sati, tako da nije mogao verovatno toliko da čeka – priča kroz smeh Majina drugarica za Republiku i nastavlja:

– Maju to trenutno stvarno ne zanima, ako ko ne mora da brine o muškarcima to je ona. Može da ima kog god poželi, ali ona sada hoće da se skroz očisti od svega što se desilo u Eliti. Tako da je ona odlučila da se posveti sebi, letu, ovo malo što je ostalo. Sređuje stan, sređuje sve što je potrebno oko biznisa, pa će od septembra punom parom.

Podsetimo, Maja Marinković je gostovala nedavno sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom u emisiji ,,Narod pita“, gde je iznela kompletnu istinu o njihovom odnosu i matirala ga fotografijama iz njenog novog stana u kom je on proveo noć:

BONUS VIDEO: