08/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NOVAKOV URLIK DIGAO NAVIJAČE NA NOGE! Ovako je POVREĐENI Đoković VRATIO dramu u meč sa Argentincem!

NOVAKOV URLIK DIGAO NAVIJAČE NA NOGE! Ovako je POVREĐENI Đoković VRATIO dramu u meč sa Argentincem!

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, u osmini finala Rolan Garosa igra protiv Franciska Serundola iz Argentine. Iako je imao težak start i gubio sa 1:2 u setovima, Đoković je uspeo da se vrati u igru i vrati izgubljeni servis, koji je oduševio publiku.

Od drugog seta i povrede kolena, Nole nije u svom najboljem izdanju pošto ima zaostatak od jednog seta, a u tim trenucima imao je i brejk manje u odnosu na upornog Argentinca. Međutim, uprkos izazovima, Đoković je uspeo da zadrži fokus i pokaže svoju izuzetnu mentalnu snagu.

Ključni momenat meča desio se u četvrtom setu kada je Novak uspeo da „prelomi“ Serundolu, vrate brejk i povede sa 5:4. Ovaj preokret nije samo promenio tok meča, već je doneo i veliku dozu uzbuđenja i tenzije na terenu.

Foto: Printscreen/Eurosport

Radost Novaka Đokovića kod vraćenog brejka

Kada je Novak Đoković ostvario preokret, stadion je eksplodirao od oduševljenja. Urlik koji je usledio od strane publike bio je dokaz koliko je njegova borba bila inspirativna za sve prisutne.

Novak Đoković je još jednom pokazao svoju izuzetnu sposobnost da se izbori sa izazovima na terenu i da pruži vrhunsku tenisku predstavu. Njegov uspeh u meču protiv Fransiska Serundola će zasigurno ostati upamćen kao još jedan od njegovih velikih sportskih podviga.

BONUS VIDEO