05/07/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NOVA VEZA U BELOJ KUĆI? Njih dve nisu uspele, sada je našla devojku koja bi bila PRIHVAĆENA I OD PORODICE!

INFO

Rijaliti paru Bojani Pavlović i Anđeli Šparavalo veza je na klimavim nogama, otkako su se devojke posvađale i izvređale u dvorištu.

Pošto je Bojana bila ljuta na Anđelu zbog toga što sumnja u njenu ljubav, to je dodatno podgrejao kadar koji fanovi rijalitija dele na jednoj stranici, gde sumnjaju da je na pomolu nova romansa i to ni manje ni više nego između Anđele i Slađe Poršeline.

Foto: printskrin instagram

Slađa Poršelina i Anđela Šparavalo zaintrigirale fanove

Ovo neka nova veza u kući – stoji u opisu snimka na kome pomenute dve učesnice rijalitija deluju intimnije nego obično.

Ovakve pretpostavke nisu toliko iznenađenje s obzirom na to da je Lazićeva od samog početka rijalitija uz Anđelu i jedna od retkih koja podržava stav njene porodice prema Pavlovićevoj. 

INFO

Foto: printskrin instagram

Slađa Poršelina i Anđela Šparavalo deluju intimnije nego inače

S druge strane, reklo bi se da i Anđelina majka Aleksandra veoma ceni Slađinu nesebičnu podršku, pa je tako i Poršelina po svemu sudeći, a za razliku od Bojane, prihvaćena od Anđeline porodice.

Međutim, u snimku koji se vrti društvenom mrežom fanove intrigira Slađina i Anđelina naizgled još veća prisnost i to baš u momentima kada je Šparavalo svako malo ponovo pred raskidom. 

INFO

Foto: printscreen/ RTV Pink

Bojana Pavlović za razliku od Poršeline nema podršku Anđeline porodice

Njih dve publika je već imala priliku da vidi u veoma izazovnom izdanju, tokom jedne od proteklih „Elitovizija“ kada su zajedno nastupale. Mnogi su još tada primetili kako Anđela proždire Slađu pogledom, iako Poršelina nije dosada dovođena u vezu sa devojkama. 

Da li je Bojana nanjušila da su njih dve prešle granicu prijateljstva i sve češće dolazi sa Anđelom u situacije na granici fizičkog obračuna, ostaje nam da pomno ispratimo. 

U svakom slučaju, sve više onih koji prate rijaliti primećuje oscilacije u njihovom odnosu, zbog čega većina misli da je Šparavalo počela da igra na više koloseka, a tokom svađe u dvorištu joj je i Pavlovićeva prebacila da je folirant i da oseća da kako joj se ljubav hladi.

BOSNUS VIDEO: