05/02/2023

INFO

Najnovije Vesti Dana

Nova godina u Budvi! Zašto je najbolja?

Nova godina u Budvi! Zašto je najbolja?

Foto: TOB

A Budva je dokazala, ne samo da doček Nove godine na otvorenom može imati kontinuitet, već da mali grad na Jadranu može biti i najprepoznatljivija novogodišnja turistička destinacija u regionu.

Ne postoji poznata muzička zvezda iz regiona koja nije poželela zdravlje, sreću i uspeh desetinama hiljada ljudi okupljenim na budvanskom trgu. Tako će biti i ove godine!

Trodnevni program u Budvu će, i ove godine, dovesti hiljade posetilaca željnih najboljeg provoda, najkvalitetnijeg muzičkog zvuka, ali i najlepše dnevne atmosfere, uz zvuke klasične muzike i kapućino na peni od mora.

Dubioza kolektiv, Marko Nastić, Stellarcompanion i Denis Sulta, jedan od najboljih evropskih DJ-eva mlađe generacije, uz lokalnu podršku DJ Burkakke-a i DJ Chbx-a, zagrijaće atmosferu 30. decembra.

Foto: TOB

Nova godina u Budvi

 

Najlepše želje sa Budvanima i njihovim gostima naredne večeri će, tačno u ponoć, podeliti Gibonni, pre kojeg će nastupiti sve popularnija Konstrakta. Početak druge praznične noći obiležiće “Akademia” i “The Grupa” – primorske grupe čiji nastupi uvek plene pažnju publike. Uz spektakularni vatromet i makedonsku zvezdu Kirila Djaikovskog zakoračićemo u 2023. godinu.

Sara Jo, Senidah i Dino Merlin zvezde su treće budvanske novogodišnje noći koju će otvoriti gradski bendovi “Refugee Jesus & Apostles” i “Izi Bejb i Jack Lupino”.

Novogodišnji dani u Budvi više od dve decenije su podjednako lepi kao i noći.

I ove godine posetioci će uživati uz evergreen zvuke Gradske muzike, na koncertu koji će se održati 30. decembra u 14 sati, kao i u dečijim muzičkim numerama u izvođenju hora “D – moll”, koji je planiran za 31. decembar u 14 sati. 

Da se tradicionalni koncert klasične muzike iskristalisao kao svojevrsni brend budvanskih novogodišnjih dana, pokazaće i ovogodišnji događaj, kada će, uz Mediteranski revijski orkestar, pod dirigentskom palicom Vilija Ferdinandija, 1. januara u 14 sati, na glavnom gradskom trgu, nastupiti, kako afirmisane, tako i mlade operske zvezde: Jadranka Jovanović, Marko Kalajanović, Marijana Šovran, Emilija Minić, Armiliato Fabio, Chiara Giudice i Lana Asija Dabović.

Zašto je Budva najbolji novogodišnji izbor?

Foto: TOB

Nova godina u Budvi

 

Zato što pored najpopularnijeg dočeka Nove godine sa velikim muzičkim zvezdama na glavnom gradskom trgu, budvanski hotelijeri organizuju glamurozne najsvečanije večeri i programe u svojim hotelima.

U hotelu “Splendid” tokom tri novogodišnje noći će nastupiti Hari Mata Hari, Petar Grašo, Marina Visković i Katarina Grujić, dok će se u hotelu “Palas”, za sjajno raspoloženje gostiju pobrinuti Ana Bakura, Goran Karan, Aco Pejović, Jelena Rozga, Dženan Lončarević i Milica Pavlović.

Turistička organizacija opštine Budva – organizatori besplatnih novogodišnjih dešavanja na trgu ispred Starog grada, koji svake godine događajima dodaju kvalitet više – obećavaju da će turistička metropola Crne Gore i ove godine biti najbolji izbor.

 

 

!function(f,b,e,v,n,t,s)
{if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version=’2.0′;
n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,’script’,
‘https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js’);
fbq(‘init’, ‘613230843079687’);
fbq(‘track’, ‘PageView’);