13/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NOVA DRAMA U ZGRADI PINKA, PRODUKCIJA SE HITNO OGLASILA! Ovo je zvanično saopštenje!

NOVA DRAMA U ZGRADI PINKA, PRODUKCIJA SE HITNO OGLASILA! Ovo je zvanično saopštenje!

Sinoćnja emisija „Narod pita“ definitivno je izazvala veliki broj reakcija, a večeras nas očekuje nova uzbudljiva epizoda. U vrućoj stolici emisije „Narod pita“ naći će se Lepi Mića, Slađa Poršelina i Luka Majčica koji su spremni da odgovore na sva pitanja gledalaca. Voditeljka Ana Radulović će i ove večeri voditi emisiju, a očekuje se da će doći do velikih obrta.

Lepi Mića, Slađa Poršelina i Luka Majčica su spremni da progovore o mnogim aktuelnim temama van Bele kuće, ali i u njoj. Gledaoci imaju priliku da postavljaju svoja pitanja i da čuju odgovore direktno od gostiju emisije. Očekuje se da će večeras biti otkriveno mnogo intrigantnih detalja.

Večeras nas očekuje nova uzbudljiva epizoda emisije „Narod pita“ sa zanimljivim gostima koji su spremni da odgovore na pitanja gledalaca i progovore o aktuelnim temama.

Inače, Slađa Lazić je tokom svoje karijere stekla reputaciju zbog svog provokativnog izgleda i odlučnog ponašanja. Njen rad u rijaliti programima bio je veoma primetan, a nakon završetka „Elite 7“ postala je još poznatija kao starleta. Međutim, najnoviji događaj koji je privukao pažnju javnosti jeste pomenuti poklon, koji  je izazvao brojne glasine i nagađanja o identitetu misterioznog bogataša koji je odlučio da je obraduje ovim ekskluzivnim darom.

Dok se medijska prašina još uvek nije slegla, Slađa je odlučila da podeli sa svima svoje novo luksuzno stambeno rešenje koje se nalazi u samom centru prestonice. Na društvenim mrežama je objavila slike svog novog stana, koji odiše prefinjenim luksuzom i modernim dizajnom. Stan je uređen s puno pažnje i stila, sa dominacijom crnog mermera i belih zidova koji su savršeno usklađeni sa narandžastim akcentima, uključujući veliki krevet u toj boji.

BONUS VIDEO: