13/09/2024

INFO

Najnovije Vesti Dana

NOVA DRAMA – MILJANA NAJSTRAŠNIJE NAPLJUVALA IVANA: Ni zbog deteta neće da se skrasi!

INFO

Rijaliti učesnica Miljana Kulić izazvala je veliku pažnju javnosti svojim nedavnim pojavljivanjem u javnosti, gde je otkrila niz detalja iz svog života koji intrigiraju mnoge.

Kulićeva je izjavila da sa Ivanom Marinkovićem ima prijateljski odnos i da se nadala da će tako i ostati. Naglasila je da ne vidi sebe u vezi sa njim, ističući da su njih dvoje „dva različita sveta“. Otkrila je i da je nedavno provodila dosta vremena sa Marinkovićem, ističući da su imali svoje nesuglasice, ali da se nadaju da će ostati prijatelji.

Miljana Kulić je otkrila da njen odnos sa Ivanovom bivšom partnerkom Jelenom Ilić nije najbolji, ističući da Jelena govori sve negativno o njoj. Ipak, Kulićeva je izrazila stav da ne želi da joj Jelena zauzme previše pažnje i da se nada da će njihov odnos ostati korektan, koliko je to moguće, odnosno, da se neće upuštati u neke svađe dodatno:

Foto: Printscreen/Pink TV

Miljana Kulić

 

– Ivan i ja imamo prijateljski odnos, nadam se da će na tome i ostati. Nikako drugačije. Sebe ne vidim sa njim, mi smo dva različita sveta. Njegova Jelena priča sve negativno o meni, a ja joj ne bih davala na značaju. Ne znam što se venčavala ako joj nije odgovaralo sa njim… Normalni ljudi podnesu tužbu za razvod, a oni što rade, meni je to katastrofa, i ona i on! Na Ivana ne deluju nikakvi saveti, on se samo iznervira… Nek radi šta hoće, on je 14 godina stariji od mene! – dodala je Miljana.

– Ne mislim da Ivan sve ovo radi u inat Jeleni, ima potrebu da bude sa detetom. To je normalno, svako normalan bi tako – kazala je Kulićeva za Blic.

BONUS VIDEO: